Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-05-2021 10:36   Güncelleme : 06-05-2021 11:09

Atakum belediyesi’nde kimin eli kimin cebinde!

Samsun Atakum Belediyesi’ne belediye başkanı Cemil Deveci’ye ait olan hukuk bürosundan gönderilen icra takipli ödeme emrinden sonra gerek Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve gerekse haczi gönderen Deveci Hukuk Bürosu avukatın yapmış olduğu açıklamalar tatmin edici bulunmadı.

Atakum belediyesi’nde kimin eli kimin cebinde!

“Hukuk dışı, hukuktan da vaz geçtim etik dışı bir davranışımı bulsunlar hemen görevi bırakıyorum diyen Deveci’nin kendisine ait hukuk bürosundan başkanlığını yaptığı Atakum belediyesine gönderilen icra takibinin gönderen şirketin Atakum belediye Başkan sekreterinin eşine ait olduğunu bilmiyor mu?

Atakum belediye Başkan sekreterinin eşine eşinin genel sekreterliğe getirilmesinden sonra üç şirket daha kurmuş.

Atakum Belediyesine yüklü miktarda sarf malzemesi sattıktan sonra belediyeyi icraya veren şirketin, Atakum belediyesiyle ticaret yapabilmek için bir muhasebe ofisinde kurulan tabela şirketi olduğu ortaya çıktı.

Sahibinin ise Atakum Belediye Başkanlığında Özel Kalem sekreterliği yapan A.G’nin eşi olduğu öğrenildi.

Etik konusunda çok titiz olduğunu her fırsatta dile getiren Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin bu durum karşısında ne yapacağı merak ediliyor.

GIDA ŞİRKETİNDEN DİFRANSİYEL YAĞI

Öte yandan adı geçen OGM Gıda San. Tic. Ltd. Şti’nin Atakum Belediyesi’e kestiği faturada gıda dışında kalemlerin de yer almasına akıl erdirilemedi.

OGM Gıda’nın Atakum Belediyesine kesmiş olduğu ve ardından haciz yoluyla tahsile çalıştığı faturada, Difrensiyel yağı, hidrolik fren yağı, Bidon, motor yağı, 3 katlı maske, tek kullanımlık eldiven gibi gıda dışında her şey satın alnmış…

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN