Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-11-2017 12:59   Güncelleme : 01-11-2017 12:59

Atakum Halk Eğitim Merkezinden Kan Bağışına Destek

Atakum Halk Eğitim Merkezi çalışanları ve kursiyer öğrenciler 29 Ekim – 04 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle kan bağışı yaparak Türk Kızılayı’na bir kez daha destek oldular.

Atakum Halk Eğitim Merkezinden Kan Bağışına Destek

Kampanya öncesinde Atakum Halk Eğitim Merkezi çalışanları ve kursiyer öğrencilerine kan bağışı hakkında bilgilendirme semineri yapıldı. Seminer sonunda başta Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Hasan Tanrısever olmak üzere personel ve kursiyerler kan bağışında bulundular. Her yıl düzenli bir şekilde kan bağışına destek olan Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bir kez daha Türk Kızılayı’nın kan hizmetleri çalışmalarına katkı sağladı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Hasan Tanrısever seminer sonunda yaptığı konuşmada, personellerimiz ve kursiyerlerimiz ile Kızılay Haftasını kan bağışı yaparak kutladıklarını belirterek her sene olduğu gibi bu senede kan bağışı yaparak hiç tanımadıkları insanlara şifa olmayı arzu ettiklerini, kan bağışını düzenli olarak yapmak kişilerin olduğu gibi kurumlarında görevi olmalı ve düzenli olarak kurumlarında personelleri ile kan bağış kampanyalarına destek verdiklerini ve bu çalışmalarının diğer kurumlara da örnek olmalarını istediklerini ifade etti.

Türk Kızılayı olarak kan bağış kampanyasını planlayan başta Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Hasan Tanrısever olmak üzere kurum personellerine, kursiyerlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

adminadmin