Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-10-2016 13:14   Güncelleme : 29-10-2016 13:14

Atakum’a 10 Bin Türk Bayrağı

​29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımızla gurur duyuyoruz” dedi.

Atakum’a 10 Bin Türk Bayrağı

Samsun Haber - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtan Başkan Taşçı, “Şanlı bayrağımızı her yerde gururla dalgalandıracağız. Rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımız, bizim gurur kaynağımızdır” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında vatandaşlarla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede kapsamlı bir Türk Bayrağı hareketi başlattı. Atakum İlçesinin muhtelif noktalarına kurulan stantlarda, Atakum Belediyesi tarafından Türk Bayrağı dağıtılırken, Başkan Taşçı da bu dağıtıma katılarak vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti.

Gün boyunca 10 binden fazla Türk Bayrağının vatandaşlara dağıtıldığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bayrağımız, bizim en önemli birleştirici unsurlarımızdan birisidir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi önemli bir günde her evin balkonunda, her dükkanın camında bayrağımızı görmek istiyoruz. Bu anlamda her bayram olduğu gibi, bu bayramda da vatandaşlarımıza şanlı bayrağımızı dağıtıyoruz. Rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımızla gurur duyuyoruz. Özellikle gençlerimizin bayrak aşkı, vatan sevdası bizleri gelecek adına daha da umutlandırıyor. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

 

 

adminadmin