Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-11-2021 10:25   Güncelleme : 02-11-2021 10:25

Atakum’da Garibanlara Son Kullanma Tarihi Geçmiş Gıda Yedirmişler!

Atakum Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Cemil Deveci, marketlerden son kullanma tarihi geçmiş ürünleri alıp yardıma muhtaç vatandaşlara dağıttıklarını itiraf etti.

Atakum’da Garibanlara Son Kullanma Tarihi Geçmiş Gıda Yedirmişler!

Atakum'un CHP'li Belediye Başkanı Cemil Deveci, gazetecilerle bir araya geldiği basın toplantısında Atakum Seyir Terası hakkında açıklama yaptıktan sonra Atakum Belediyesi’nin faaliyetlerini de anlattı.

Deveci burada yaptığı konuşmada Atakum’da kurdukları gıda bankası aracılığıyla Karadeniz'deki marketlerden son kullanma tarihi biten ürünleri alıp ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını itiraf etti.

"TARİHİ BİTEN YİYECEKLERİ ALIP DAĞITIYORUZ"

CHP'li başkan, "Uluslararası yardım şirket ve dernekleri ile kuruluşları ile iş birliğimiz var.  Büyük marketlerle işbirliğimiz var, Karadeniz’deki tüm büyük marketlerle iş birliğimiz var. Marketlerin son kullanma tarihi bitmiş olan yiyeceklerin ve diğer ev ihtiyaçlarını takip edebiliyoruz gidip alıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz." diye konuştu.

HALK SAĞLIĞI EKİPLERİ GÖREVE

Uzmanlar, Deveci’nin bu açıklamasının büyük bir skandal olduğunu belirterek, bu açıklamadan sonra Atakum Belediyesi’nin gıda dağıttığı ailelerin tespit edilerek sağlık taramasından geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN