Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-07-2021 15:38   Güncelleme : 06-07-2021 15:38

Azmi Ve Hırsıyla Hayallerinin Peşinden Koştu

Salıpazarı İlçesinde yayın hayatını sürdüren HABERSAL ve Çarşamba Haber EXPRES TV'nin görünmeyen isimlerinden yüzde 85 görme engelli Kerem Kuzu 6 yaşından beri hayranı olduğu Acun Medya hayaline kavuştu.

Azmi Ve Hırsıyla Hayallerinin Peşinden Koştu

Samsun’un Salıpazarı İlçesinde doğuştan görme engeli genç hayalleri için hiçbir zaman vazgeçmedi. Azmi ve hırsıyla engel tanımayan Kerem Kuzu hep hayalini kurduğu Acun medya akademi için uzun süredir verdiği mücadelesini kazandı.

 

Kerem Kuzu hayalini kurduğu Acun Medya basamaklarına tırmanmak için ilk olarak babasına ait Salıpazarı İlçesinde yerel yayın yapan HABERSAL TV' de mesleğe ilk adımını attı. Bir süre HABERSAL TV de daha sonra 2005 yılından bu yana Çarşamba ilçesinde yayın hayatını sürdüren HABER EXPRES TV'nin Görüntü  ve Yayın Yönetmeni görevini üstlenerek başarı ile görevini sürdürdü. 

 

6 yaşından beri  Acun Medya hayali kuran ve şimdi 18 yaşında olan Kerem Kuzu yüzde 85 görme engelli olmasına rağmen binlerce kişi arasından seçilerek Nişantaşı Üniversitesi Acun medya Akademi’de eğitime başladı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN