Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 03-12-2020 07:42   Güncelleme : 03-12-2020 07:42

Bahriyede 15 Yıl

Bahriyede 15 Yıl

Bazı okuyucularım soruyor: “Senin aleyhinde bir karanlık oda yıllardan beri yayın yapıyor ve ‘Fetullahçı’ diye ordudan atıldı” diyor. Bunun aslı var mı? Eğer yalan ise niçin mahkemeye başvurmuyorsun? Gerçekleri bir de senin dilinden öğrenmek isteriz.

Öncelikle şu hususu söyleyeyim ki; karanlık odaların ve bazı gazetelerin yazdıkları “çamur at izi kalsın” türünden yazıların hiçbir aslı astarı yoktur. Mahkemeye başvurmadığım bilgisi de yanlıştır. Zira yapmış olduğum suç duyurusu üzerine Kartal Adliyesinde basın işleri savcılığına ifade verdim. Fakat Savcı Bey; dava açmayacağını ifade etti.

Madem, dünya mahkemesinde karşılaşamıyoruz elbette zerre kadar iyilik ve kötülüğün kimsenin yanına kalmayacağı ruz-i mahşerde hesaplaşacağız. O halde yaşadığım olayları okuyucularımla paylaşayım ki; hakkımdaki iddialar ne derece doğru, merak edenler öğrensin.

Bu yazıyı okuyanlar “senin özel hayatından bana ne!” demesinler. Zira 1982-1997 yılında Deniz Kuvvetlerinde yaşamış olduğum olaylar Türkiye’nin acı gerçeğidir. Medya gücünü elinde tutan bazı küresel güç odakları, çoğu zaman iftira atarak gerçekleri saptırmaktadır. Bu nedenle Türkiye’nin askeri darbelerle dolu tarihini öğrenmek ve bir daha olmaması için gayret edecek her vatandaşın; bu yazılardan hissesi olacaktır.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN