Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-04-2023 21:41   Güncelleme : 18-04-2023 21:41

Başkan Demirtaş Çocukların Şenlik Çoşkusuna Ortak Oldu

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği, çocuklara unutulmayacak anlar yaşattı. Türkiye’nin en çok sevilen ve izlenen çizgi dizilerinden olan ’Kral Şakir, İlkadım’da çocukların yoğun ilgisini gördü.

Başkan Demirtaş Çocukların Şenlik Çoşkusuna Ortak Oldu

İlkadım Belediyesi bu yılda Bulvar AVM’de düzenlendiği etkinlikte çocuklar oldukça eğlenceli anlar yaşadı. 17 Nisan’da başlayan ve 2'inci gününde de  çeşitli etkinliklerin düzenlediği Çocuk Şenliğine aileleriyle birlikte gelen çocuklar, 'Kral Şakir ve Fil Necati’nin gösterilerini hayranlıkla izledi.14:00-16:00 ve 20:30 saatlerinde düzenlenen şenlikte çocuklar önce Kral Şakir ile müzikli eğlence de doyasıya eğlenirken, ardından çizim atölyesi ile el becerilerini geliştiriyor. Şenlikte Pamuk şeker ikramını yanı sıra etkinlik alanına gelen çocuklara belediye görevlileri  ücretsiz balon dağıtım gerçekleştiriyor.

“Başkan Demirtaş çocukların şenlik coşkusuna ortak oldu.”

Minikleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan ve onlarla birlikte Kral Şakir’in yaptığı gösteriyi ilgiyle izleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Geleceğimiz olan yavrularımızın iyi yetişmesini arzu ediyoruz. Çevreye ve doğaya saygılı, trafik konusunda altyapısı olan bilinçli çocuklar olsun istiyoruz. Buna da dair de yatırımlar yapıyoruz. Şenliğimiz büyüyerek devam edecek. Bu şenliğin güzel bir amacı da var. Karne ara tatilinde yavrularımız yaklaşan 23 Nisan Çocuk Bayramı öncesi ve stres atıp hoşça vakit geçiriyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şenlikte Kral Şakir ve Fil Necati maskotlarıyla müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçiren çocuklar ise doyasıya eğlendiklerini belirterek, Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkür etti

Recep YAZGANRecep YAZGAN