Siyaset
Giriş Tarihi : 16-11-2022 09:21   Güncelleme : 16-11-2022 09:21

BBP’nin hedefi Samsun’da bir kesin, iki milletvekili

BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç, genel seçimlerde Samsun’dan iki vekil çıkartacaklarını ifade etti.

BBP’nin hedefi Samsun’da bir kesin, iki milletvekili

Samsun İnternet Gazetecileri Okan Çakır, Ramazan Çağlar, Recep Yazgan ve Tolga Birgücü, Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanlığını ziyaret etti.

BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç, parti çalışmalarını hız verdiklerini, önümüzdeki genel seçimlerde Büyük Birlik Partisi’nin başarılara imza atacağını ifade etti.

“SAMSUN’DAN 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ”

Başkan Tokuç, Samsun’da parti teşkilat yapılanmalarının genel seçimlere hazırlandığını ifade ederek “Samsun’da parti içi teşkilatlanmalarımıza hız verdik. Partimiz genel seçimlere hızlı bir giriş yaparak Samsun’dan en az 1 milletvekili çıkaracağız. İki milletvekili olması için zorluyoruz. Önemli olan burada adaylarımızdır. Tanınmış ve Samsun’da sevilen isimleri seçmenlerimizin önüne çıkaracağız” dedi.

“SEÇMEN BİZE KAPISINI SEMPATİ İLE AÇIYOR”

BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç, Samsun’da Büyük Birlik Partisi’ne seçmenlerin sempatisi olduğunu ifade ederek, “Partimizin potansiyeli çok yüksek. Sahaya indiğimiz zaman seçmenin kapısını çaldığımızda güzel karşılanıyoruz. Vatandaşlarımızın bize ilgisi yüksek” diye konuştu.

“SAMSUN’DA OY ORANIMIZ YÜKSEK”

Samsun’da partisinin üye sayısının 1200 olduğunu ifade eden Başkan Tokuç, “Parti üye çalışmalarına hız verdik. Her siyasi partiye oy veren vatandaşlarımız bize sempati ile bakıyor. Birçok partili vatandaşlardan oy alma potansiyeline sahibiz.

Partimizin Samsun’da oy potansiyeli, Türkiye genelinden yüzde 10 daha fazla. Biz bu oranı daha da yukarıya çıkarmak için çalışıyoruz” dedi.

BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç konuşması “Cumhur ittifakı ile birlikte hareket ediyoruz. Doğru çalışmaları ve fikirleri desteklerken ittifak içerisindeki yanlışlarında yanlış olduğunuzu ifade ediyoruz.” şeklinde sonlandırdı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN