Siyaset
Giriş Tarihi : 04-03-2017 10:46   Güncelleme : 04-03-2017 10:46

Bbp’nin referandum tercihi ne olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan BBP Genel Başkanı Destici referandum konusundaki kararlarını parti istişare toplantısından sonra açıklayacaklarını belirtti.

Bbp’nin referandum tercihi ne olacak!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Destici, 16 Nisan'dak halk oylaması hakkında, "Biz henüz kararımızı açıklamadık. Bu hafta sonu MKYK toplantımız var, bir istişare süreci sürdürüyoruz. İnşallah bunu da sağlıklı bir şekilde neticelendireceğiz." Diye konuştu.

Destici, parti genel merkezine gelişinde basın mensuplarına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bugün yaptıkları görüşmenin çok faydalı geçtiğini belirten Destici, Erdoğan'a görüşmeden dolayı teşekkürlerini iletti.

Destici, ülkenin çok önemli bir süreçten geçtiğini ifade ederek, Erdoğan ile Suriye ve Kuzey Irak'taki gelişmelere ilişkin, teröre karşı yürütülen mücadele hakkında istişare etme fırsatı bulduklarını aktardı.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına da değinen Destici, "Biz henüz kararımızı açıklamadık. Bu hafta sonu Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantımız var, bir istişare süreci sürdürüyoruz. İnşallah bunu da sağlıklı bir şekilde neticelendireceğiz. Yani kendi inancımıza, kültürümüze, parti geleneğimize uygun olarak tamamlayacağız." diye konuştu.

 

adminadmin