Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-02-2021 07:27   Güncelleme : 18-02-2021 07:29

Bem-Bir-Sen Başkanı Gayretli’den, Karla Mücadele Ekiplerine Teşekkür

Belediye ve İl Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, soğuk kış günlerinde, sıfırında altında, 7/24 sahada görev yapan personellere teşekkürlerini iletti.

Bem-Bir-Sen Başkanı Gayretli’den, Karla Mücadele Ekiplerine Teşekkür

Samsun’da hafta başından itibaren etkili olan ve yer yer 80 santimi aşan kar kalınlığı ile mücadele gece gündüz devam ediyor. Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, ulaşımı kolaylaştırmak, trafik akışını rahatlatmak, Samsunluların güvenli bir şekilde işyerlerine gidebilmeleri için, kar yağışının başladığı ilk saatlerden itibaren canla başla görev yapan personellere teşekkür etti.

Başkan Gayretli kar yağışıyla birlikte başlayan ve halen devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu düstur edinen bir ecdadın torunları olarak, Samsunluların güvenli seyahat etmesini sağlamak, işyerlerine, ailelerine ve sevdiklerine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla gece gündüz sahada, sıfırın altında, canla başla çalışan emek veren tüm Memur ve İşçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim işlerini kolaylaştırsın, emeklerini zayi etmesin inşallah.

Rahmetin sağnak sağnak yağdığı bu günlerde, dün olduğu gibi bugün de hızlı bir şekilde, anında müdahale ekipleriyle Samsunlulara hizmet eden başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir ve ekibine, İlçe Belediye Başkanlarımıza ve ekiplerine teşekkür ederiz.

İnsanlarımızın huzuru ve mutluluğu için alın teri akıtan, emek veren, gönülleriyle, gülüşleriyle, heyecanları ve sevinçleriyle hayatımıza renk katan tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin, rahmetini ve bereketini üzerimizde daim eylesin” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN