Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-12-2020 08:37   Güncelleme : 28-12-2020 08:37

BEM BİR SEN’den Canik Belediyesine Ziyaret!

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanlığı tarafından sendikal faaliyetler çerçevesinde Başkan Gayretli Canik Belediyesini ziyaret etti. Bem Bir Sen Başkanı Savaş Gayretli; “2021 yılı bütçesinde Sosyal Denge müjdesini beklemekteyiz.” Dedi.

BEM BİR SEN’den Canik Belediyesine Ziyaret!

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Canik Belediyesi ziyaretinde ilk olarak sendikanın İş yeri temsilcisi Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürü Cihad Lütfullah Gürler ve ve Kadın Kolları Komisyonu temsilcimiz Yazı işleri Müdürü Elif Ak ile bir araya gelerek yapılacak ziyaretler hakkında görüşüldü.

Gayretli ve beraberindekiler daha sonra Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Gayretli, Belediye Başkanı Sandıkçıya 2012 sosyal denge sözleşmesi ile ilgili beklentilerini ve ileterek yapılan sendikal faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Bem Bir Sen Başkanı Gayretli’ye ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Gayretli ve beraberindekiler daha sonra Başkan Danışmanı Adem Uzun ve Emlak İstimlak Müdürlüğüne yeni atanan üyemiz Arif Saral Sarıalioğlu ile sendika üyelerini ziyaret ettiler.

Ziyaret ile ilgili bir açıklamada bulunan Bem Bir Sen Başkanı Savaş Gayretli; yaptıkları istişareler neticesinde Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın belediye hizmetlerini belli bir düzeye getirdiği belirterek; “Bu düzelme çalışan kardeşlerimizin maaşların düzenli olarak alınmaya başlaması olarak kendini göstermekte. Yine büyükşehir belediyesi, İlçe Belediyeleri, Kamu Kurum ve kuruluşları ile koordineli çalışmaların yapıldığı bu çalışmaların Başkan Sandıkçı tarafından düzgün yürütülmesi hem belediye personelleri (İşçi-Memur) arasında hem de Canik İlçesinde yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyeti artırmış olduğu gözlemlenmekte. Biz yetkili sendika olarak belediyelerde diyalog içerisinde hareket ederek verimliğin artırılması yönünde çalışmalarımıza kurumsal bilinçle devam ederken Başkan Sandıkçı'ya üye arkadaşlarımızın ekonomik kazanımlarını göz ardı etmemesini belediyenin bütçe gelirlerine göre Sosyal denge Tazminatı beklentimizi, Genel Başkanımız Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcımız Nurettin Sever ve Şube yönetimimiz ile birlikte her ziyaretimizde üye arkadaşlarımızın beklentilerini dile getirdik. Sonuç olarak gelinen süreçte Sayın İbrahim Sandıkçı'dan üyelerimize 2021 yılı bütçesinde Sosyal denge Müjdesini beklemekte olduğumuzu bir kez daha iletme imkanı bulduk.”dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN