Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-12-2021 10:20   Güncelleme : 06-12-2021 11:07

Birlikteliğimiz, Coşkumuz, İnancımız İlk Günkü Gibi

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 86. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, 2023'e çok daha güçlü ilerlediklerini belirterek, heyecanlarının, birlik ve beraberliklerinin, coşkularının, inançlarının ve kararlılıklarının ilk günkü gibi olduğunu söyledi.

 Birlikteliğimiz, Coşkumuz, İnancımız İlk Günkü Gibi

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 86. İl Danışma Meclisi Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

AK Parti Sinop Milletvekili ve Samsun İl Koordinatörü Nazım Maviş, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl başkanı Ersan Aksu, hem gündemdeki konulara hem de teşkilat çalışmalarına değindi. Hedeflerinin 2023 olduğunu ve çok güçlü şekilde yola devam ettiklerini ifade eden Başkan Ersan Aksu, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teşkilatlarımızın heyecanı, coşkusu, kararlılığı, birlikteliği ve inancı ilk günkü gibi. Tüm teşkilatlarımızla sahadayız ve çalışmalarımızı icra ediyoruz. Milletimizle omuz omuzayız. Hizmet aşkıyla ülkemiz ve milletimiz için daha çok çalışmaya, gönülleri fethetmeye devam ediyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapacak daha çok hizmetimiz var.

İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda AK Parti Sinop Milletvekili ve Samsun İl Koordinatörü Nazım Maviş,

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yaptıkları konuşmalarda teşkilat çalışmalarına ve hizmetlere değindiler.

Toplantı soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN