Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-02-2023 11:12   Güncelleme : 15-02-2023 11:12

Bunlar da Samsun’un Yüzkaraları

Ne yazık ki Samsun’da depremzedeler için yurtlarını boşaltan öğrencilerden valiz parası isteyen dolmuş şoförleri de var.

Bunlar da Samsun’un Yüzkaraları

Samsun'da bir dolmuş şoförü, depremzedeler için yurtları boşaltan üniversite öğrencilerinden valiz için ek ücret istedi. Bir öğrenci o anları cep telefonu kamerası ile görüntülerken, şoförün, "Bugün başladım, istersen şikayet edebilirsin" dediği görüldü.

Üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesiyle birlikte Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrenciler valizlerini toplayarak memleketlerine dönmeye başladı. Samsun şehir merkezi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) hattında çalışan bir dolmuşçu, valiz ile araca binmek isteyen öğrencilere keyfi tarife uyguladı. Bu dolmuşları kullanan bir öğrenci ise şoförün valiz parası talebini cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

"İSTERSEN ŞİKAYET EDEBİLİRSİN"

Öğrencinin kaydettiği videoda şoförün valizlere ücret talep ettiği görülüyor. Videoda ilk olarak dolmuş şoförü minibüse binen öğrenciye "Valiziniz var mı?" diye soruyor. Akabinde Furkan isimli öğrenci ise şoföre "Ağabey ne zamandan beridir valizlere ücret alınıyor?" diye soruyor. Minibüs şoförü ise "Bugün başladım, istersen şikayet edebilirsin" diye cevap veriyor.

Öğrenci de bu duruma tepki gösterip araçtan indi.

Kaynak: İHA

Recep YAZGANRecep YAZGAN