Sağlık
Giriş Tarihi : 01-04-2023 14:11   Güncelleme : 01-04-2023 14:11

Büyük Anadolu Hastaneleri Özören Şehit Metin Aslantürk Ortaokulu'na Kitap Bağışladı!

Kütüphaneler Haftası vesilesiyle Büyük Anadolu Hastaneleri, Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi işbirliği ile Özören Şehit Metin Aslantürk Ortaokulu'na kitap bağışında bulundu.

Büyük Anadolu Hastaneleri Özören Şehit Metin Aslantürk Ortaokulu'na Kitap Bağışladı!

 

Sağlık hizmeti sektörü içerisinde 27 yıllık tecrübesi ve katılmış olduğu sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile çalışmalarını sürdüren Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri anlamlı bir etkinliği de imza attı.

 

Kütüphaneler Haftası vesilesiyle Özören Şehit Metin Aslantürk Ortaokulu'nu ziyaret eden Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi ve Birim Sorumluları ile Kurumsal İlişkiler personelleri, Tekkeköy ilçe kütüphanesi Müdiresi Ülkü Yıldız, Atakum Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Mehmet Öztürkçe, okul yetkilileri ve eğitim gören öğrencilerle biraraya gelerek onlarla yakından ilgilendiler.

 

Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi iş birliği içinde Özören Şehit Metin Aslantürk Ortaokulu'nda oluşturulan kütüphaneye kitap bağışında bulunduklarını dile getiren Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi "Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu çocuklarımız için ne yapsak azdır. Hastane olarak Kütüphane Haftası vesilesiyle Özören Şehit Metin Aslantürk Ortaokulu'na kitap bağışında bulunduk.

 

Kitap bağışlarıyla kütüphanelerimiz daha zengin hale geliyor. Çocuklarımız kitaplara ulaşımı sağlanıyor. Buna bizlerde vesile olduğumuz için mutluyuz." dedi.

Ziyaret sonunda Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi, Tekkeköy İlçe Kütüphanesi Müdiresi Ülkü Yıldız'a, sağladığı desteklerden dolayı teşekkür belgesini takdim etti.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN