Güncel
Giriş Tarihi : 04-09-2017 11:44   Güncelleme : 04-09-2017 11:44

Bylock’u masonların programı sandım!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’nün ASELSAN yapılanmasına yönelik hazırlanan iddianamede örgüt üyesi şüphelilerden Hüseyin Yılmaz kendisinin mason olduğunu öne sürdü.

Bylock’u masonların programı sandım!

Türkiye Gazetesi’nden Ebru Karatosun’un haberine göre, ASELSAN’da mühendis olarak çalışan Hüseyin Yılmaz’ın eşi Şule Yılmaz’ın da FETÖ üyeliğinden soruşturma yürütülen kişilere yönelik para havaleleri iddianamede yer aldı.

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneğine 2015 yılı Şubat ayında kabul edildiğini söyleyen şüpheli Yılmaz şunları söyledi: Ben ByLock programını masonik iletişim veya bilgilendirmeler için ya da makale gibi paylaşımlar için kullanıldığını duymuştum. Bu amaçla ByLock programının varlığından rahatsız olmadım. Ancak ben fiilen mason arkadaşlarımla aramdaki iletişimde ByLock kullanmadım.

Mason arkadaşlarıyla WhatsApp veya e-mail üzerinden iletişim kurduğunu öne süren Yılmaz “ByLock programı üzerinden ise bazı arkadaşlarımla görüşme yapıyordum. FETÖ/PDY mensubu değilim” diyerek savunma yaptı.

Tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen şüpheli Yılmaz’ın hâkimlikteki sorgusu sırasında ise, Sulh Ceza Hâkimi’ne cebinden mason kartını çıkararak gösterdiği öğrenildi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

Etiketler FETÖ,ASELSAN, Hüseyin Yılmaz,

adminadmin