Teknoloji
Giriş Tarihi : 18-08-2017 09:26   Güncelleme : 18-08-2017 09:26

Cam Balkon Sistemleri

Hangi şehirde yaşarsanız yaşayın karşınız her daim çıkacak olan yeni bir sistem olan cam balkon aslında insanların yaşam alanlarında etkili bir rol oynamaktadır.

Cam Balkon Sistemleri

Estetik mimarisi nedeniyle binaların dış görünümlerini kesinlikle bozmamaktadır. Bazı site sakinlerinin daireleri site içerisinde olduğu için site yönetimi tarafından cam balkon yapımına izin verilmemektedir. Bu durum daha çok PVC doğrama ile balkon kapatma işlemi için geçerli olurken son zamanlarda katlanabilir cam balkonların çıkması bina mimarisini bozmadığı için tercih edilmeye başlandı. Aynı zamanda site yönetimleri de bu duruma artık karışmaz hale gelmiştir. Cam balkon sisteminin yapısını ele aldığımız zaman alüminyum profillerin balkonun tamamını kaplamayacak şekilde estetik görünüşleri ile montajı yapılmaktadır. Tabi camların da isteğe göre renkli tercih edilmesinin yanı sıra bu alüminyum profiller arasına camların sabitlenmesi ve yine alüminyum ray sistemi ile camların katlanarak açıldığını aynı zamanda kapandığını göstermektedir.

Ankaralılar Cam Balkon Tercih Ediyor!

Ankara’nın neresinde olursanız olun herhangi bir sokağına çıktığınız zaman dairelerin, binaların ya da balkon görünümüne sahip her alanda cam balkonları görmeniz içten bile değildir. Çünkü Ankara cam balkon konusunda PVC doğrama yerine katlanır cam balkonları tercih etmektedir. Hem görünüm, hem de kullanım açısından oldukça etkili çözümler sunan bu sistem her geçen gün yayılmaktadır.

Cam Balkonun Avantajları Nelerdir?

Temperli ve Lamine ismi verilen cam sistemlerinin kullanılmasından dolayı kırılma gibi durumlarda olası tehlike en az seviyeye indirilmiştir.  PVC gibi malzemeler ile balkon kapatma işlemi yapıldığında binanın dış görünümü hiç istenmeyen hale gelmiş olacaktır. Aynı zamanda PVC kapatma kapatılan balkonu evin diğer odası gibi göstereceği için son zamanlarda artık tercih edilmiyor. Cam balkon Ankara denildiği zaman istenildiği zaman açılabilen ve kapatılabilen özelliğinin olması, hava şartları ne olursa olsun her iklim şartlarına uyum sağlaması ( kar, yağmur ) gibi etkenlerden asla zarar görmezsiniz. Koruyucu bir özelliği bulunmaktadır. Dış etkenlerden bazıları olan başta gürültü, haşere, toz, balkona yuva yapan hayvanlar dahil olmak üzere üst kattan çırpılan halı vb. gibi durumlarda sizin balkonunuzu ter temiz tutacak bir yapıya sahiptir. Camların ses ve ısı yalıtımlı olma özelliğinin yanı sıra alüminyum malzemelerin de içerdeki ısıyı dışarıya aktarmaması ve dışardaki soğuk havanın içeriye aktarmaması gibi özellikleri bulunmaktadır.

adminadmin