Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-08-2017 15:14   Güncelleme : 08-08-2017 15:14

Canik Basket'te Hedef Avrupa

​Bilyoner.com Türkiye Basketbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Samsun Canik Belediyespor Basketbol Takımı teknik heyeti ve oyuncuları ile kahvaltıda buluşan Başkan Osman Genç, Samsun'u temsil ettiklerini belirterek, bu yıl hedeflerinin Avrupa olduğunu söyledi.

Canik Basket'te Hedef Avrupa

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bilyoner.com Türkiye Basketbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Samsun Canik Belediyespor Takımı'nın yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları ile kahvaltıda biraraya geldi. Başkan Yardımcısı Alican Usta, Kulüp Başkanı Ercan Bayrak ile Başantrenör Erman Okerman'ın da yer aldığı kahvaltıda, takıma yeni katılan oyuncularla tanışan ve sohbet eden Başkan Genç, Samsun'u Süper Lig'de temsil eden takımın önümüzdeki sezon başarılı işlere imza atacağına inandığını belirterek, bu yıl hedeflerinin Avrupa olduğunu söyledi.

SÜPER LİG'DE 6. SEZON

Süper Lig'de 6. sezonlarını geçireceklerini ifade eden Başkan Genç, "Takımımızın şehrimizi Süper Lig'de temsil etmesi bizim onur verici bir şey. Samsun Canik Bayan Basketbol Takımımızın, 6. sezonunda Süper Lig'de çok daha önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Teknik ekip ve oyuncularımıza güvencimiz tam. Basketbol takımımız, genç kızlarımızın idolü olmasının yanında, şehrimizi temsil etmesi bakımından üstlendiği misyon çok önemlidir. Takımımızın inşallah bu yıl Avrupa'ya gideceğine ve şehrimizi Avrupa'da da temsil edeceğine inancım tam" dedi.

İDDİALI BİR TAKIM KURULDU

Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak da, "Şehrimizi Süper Lig’de başarıyla temsil etmenin onurunu yaşıyoruz. Sorumluluğumuzun farkındayız ve inşallah bu sezonu da ligde en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki sezon için daha iddialı bir takım kuruyoruz. Takımımız, inşallah bu sezon da alacağı sonuçlarla şehrimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Takımımıza güveniyoruz" diye konuştu.

YÖNETİME TEŞEKKÜR

Yeni sezonun basketbol camiasına hayırlı olmasını dileyen Başantrenör Erman Okerman ise, "Sezon öncesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yabancı oyuncular henüz aramıza katılmadı. Tecrübe kazanmaları ve takım ruhuna faydalı olabilmeleri için genç oyuncularımız var. İçime sinerek kurduğum bir takım oluşturduk. Yönetimimize bu konuda teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene hedefimiz üst sıralar olacak" şeklinde konuştu.

adminadmin