Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-03-2023 14:20   Güncelleme : 29-03-2023 14:20

Canik, Türkiye Yüzyılı’nda istikrara evet demek için hazır

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Teşkilatı ile iftar programında bir araya geldi.

Canik, Türkiye Yüzyılı’nda istikrara evet demek için hazır

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Kuruluştan Bugüne AK Parti Teşkilat Mensupları Programı’nda AK Parti Canik İlçe Teşkilatı’nda görev alan ve görevlerini sürdüren teşkilat mensupları ile iftar programında bir araya geldi. AK Parti Canik İlçe Teşkilatı’nın Ramazan ayını tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, programda gerçekleştirdiği konuşmada 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek Genel Seçimlerin önemine vurgu yaptı. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik, Türkiye Yüzyılı’nda istikrara evet demek için hazır” dedi.

 

“Samsun’da en yüksek oy alan ilçelerden bir tanesi olacağız”

Programda gerçekleştirdiği konuşmada “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs Genel Seçimleri’nde, milletimizin teveccühü ile İnşallah 14 Mayıs seçiminden en yüksek oyu alarak yeniden galip gelecek, Cumhur İttifakı olarak gazi meclisimizde çoğunluğu sağlayacağız” diyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türkiye Yüzyılı’nın önemine değinerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü, " Allah’ın izniyle Samsun’da yine en yüksek oy alan ilçelerden bir tanesi olacağız. Ülkemiz için yıllarca biriktirilmiş kazanımları, yükselen uluslararası itibarın bir çırpıda yok edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, yeni bir döneme adım attığımız bu önemli günlerde Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“14 Mayıs seçimleri ülkemiz için bir dönüm noktasıdır”

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek Genel Seçimlerin önemine vurgu yapan Başkan İbrahim Sandıkçı, “14 Mayıs seçimleri ülkemiz için bir dönüm noktası noktasıdır. Bizler bu kutlu davaya gönül vermiş mensupları olarak, ilk günkü aşkla ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman gönüllerde olacak, ülkemizi her alanda bir adım daha geleceğe taşımak adına var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, AK Parti Canik Kurucu Belde Başkanı Murat Odabaş, AK Parti Canik Eski İlçe Başkanı Mehmet Ali Elbir, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Koç,  teşkilat üyeleri ve davetliler katıldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN