Gündem
Giriş Tarihi : 12-04-2019 16:19   Güncelleme : 12-04-2019 16:19

Canik'te Hedef Şampiyonluk

Canik Belediyesi U16 Basketbol Takımı 16-20 Nisan tarihlerinde Aydın'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Yarı Final müsabakaları yolculuğu öncesi Başkan İbrahim Sandıkçı'yı ziyaret etti.

Canik'te Hedef Şampiyonluk

Bir çok dalda ulusal ve uluslararası başarılarla dikkat çeken Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün basketbol altyapı oyuncuları şimdi de gözünü Türkiye Şampiyonluğu'na dikti. Aydın'da 16-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Yarı Final müsabakalarına katılacak olan U16 Basketbol Takımı oyuncuları, yolculuk öncesi antrenör Mehmet Küntüşlü ile birlikte Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'yı ziyaret etti.

SPORU DESTEKLEYECEĞİZ

Antrenör Küntüşlü ve takım oyuncuları ile sohbet eden ve onlara başarı dileyen Başkan Sandıkçı, sporu önemsediğini belirterek, altyapıya önem vereceklerini söyledi. Sporun önemine vurgu yapan Başkan Sandıkçı, "Özellikle çocuk ve gençlerimizin sokaklardan kurtulması, sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri açısından spor çok önemli. Bu nedenle özellikle Canik Belediyespor bünyesindeki sporcularımızın her zaman yanında olacağız. Sporu ve sporcuyu destekleyeceğiz" dedi.

MİLLİ TAKIMA ÜÇ DAVET

Türkiye Şampiyonası finallerinin Samsun'da yapılacağını hatırlatan antrenör Mehmet Küntüşlü de, "Bütün kategorilerde Canik'i ve Samsun'u başarıyla temsil ediyoruz. İnşallah Türkiye Şampiyonası'nda da hedefimiz dereceler elde etmek. Üç genç kızımız daha Milli Takım'a davet edildi. Samsun Canik Belediyespor alt yapıda altın çağını yaşıyor. Ben spora ve altyapıya desteklerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HER KATEGORİDE TEMSİL EDECEK

Diğer yandan Samsun Canik Belediyespor U14 Basketbol Takımı 22 Nisan'da Koceli'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na, U18 Basketbol Takımı ise 30 Nisan’da Hatay'da gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası Yarı Final müsabakalarına katılarak Samsun'u temsil edecek.

adminadmin