Güncel
Giriş Tarihi : 28-04-2020 12:34   Güncelleme : 28-04-2020 12:34

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Diriliş Postası Gazetesi İçin Okulumu Özlüyorum Sayfası Hazırladı

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu ve Diriliş Postası Gazetesinin paydaşlığında yürütülen "Diriliş Sayfaları" projesi kapsamında Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından Diriliş Postası Gazetesi’ne "Okulumu Özlüyorum" konulu bir sayfa hazırladı.

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Diriliş Postası Gazetesi İçin Okulumu Özlüyorum Sayfası Hazırladı

Öğrencilerin okullarından uzakta oldukları bu günlerde çocuk duyarlılığı ve hissiyatıyla kaleme aldıkları eserler Diriliş Postası Gazetesi’nin 23/04/2020 tarihli sayısının "Gençlik" sayfasında yayımlandı.  Gazete sayfasında Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Aybüke Elif Şen'in "Okul Özlemi" isimli yazısı ile M. Said Fatsal'ın "Okulumu Özledim", Aybüke Buğlem Özkan'ın "Okul Hasreti", Şeyma Ravza Yıldırım'ın "Hasret Kaldım", Ömer Faruk Duman'ın "Hasret Kaldım", Gökçenaz Gökçe'nin "Ben Küçük Bir Öğrenciyim", Elif Karaca'nın "Özlüyorum Öğretmenlerimi", Elif Berra Arslanbay'ın "Uzak Kaldım Okuluma", M. Emir Makas'ın "Sayılı Gün Kaldı", Esra Betül Öztürk'ün "Dönelim Okulumuza", Gamze Uyanık'ın "Hiç Olmadığı Kadar", Medine Tunç'un "Okul Ne Demek?" isimli şiirleri ve Beyzanur Arabacı'nın bir resmi yer aldı.

 

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri Nurettin İlhan, Hüseyin Koskos, Emine Özkan ile Servet Zeyrek'in koordinesinde Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından kaleme alınan eserler sosyal medya hesapları veya mail yoluyla öğretmenlerine iletildi. Gönderilen eserler arasından seçilenler de gazetede yayımlanmak üzere gazeteye gönderildi. Ulusal çapta yayın yapan bir gazetede isimlerinin yer almasından memnuniyet duyan öğrencileri adına öğretmenleri, kendilerine bu fırsatı veren başta Diriliş Postası Gazetesi olmak üzere, Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ömer Faruk Kahraman'a ve Diriliş Postası Gazetesi Karadeniz Bölge Temsilcisi Recep Yazgan’a teşekkür ettiler.

Recep YAZGANRecep YAZGAN