Eğitim
Giriş Tarihi : 26-11-2022 10:53   Güncelleme : 26-11-2022 10:58

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinden Diriliş Postası’na

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu ve Diriliş Postası Gazetesinin paydaşlığında yürütülen "Diriliş Sayfaları" projesi kapsamında Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından Diriliş Postası Gazetesi’ne "Abide Şahsiyetler" konulu bir sayfa hazırlandı.

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinden Diriliş Postası’na

Gazete sayfasında Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ali Sağlam'ın "Bir Dava Uğruna: Celalettin Ökten", Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Hilal Çalış'ın " Mahir İz", Esila Pıçakçı'nın "Ali Fuat Başgil", Zeynep Zorlu'nun " Nurettin Topçu " ve Medine Tumç'un "Zorlu Hayatıyla Cemil Meriç" isimli yazıları yer aldı.

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri Nurettin İlhan, Hüseyin Koskos, Emine Özkan ile Servet Zeyrek'in koordinesinde Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından kaleme alınan eserler öğrenciler tarafından öğretmenlerine iletildi. Gönderilen eserler arasından seçilenler de gazetede yayımlanmak üzere gazeteye gönderildi.

Ulusal çapta yayın yapan bir gazetede isimlerinin yer almasından memnuniyet duyan öğrencileri adına öğretmenleri, kendilerine bu fırsatı veren başta Diriliş Postası Gazetesi olmak üzere, Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nuh Şengül'e ve Diriliş Postası Gazetesi Karadeniz Bölge Temsilcisi Recep Yazgan’a teşekkür ettiler.

Recep YAZGANRecep YAZGAN