Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-03-2018 09:39   Güncelleme : 02-03-2018 09:39

Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarına Samsun Bütünşehir dergisi damgasını vurdu!

JTTX8 Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’na Samsun Valiliği, Kalkınma Ajansı, Ticaret Odası ve Samsunlu turizm ve seyahat şirketleri katıldı.

 Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarına Samsun Bütünşehir dergisi damgasını vurdu!

Fuarda Rüya Şehir Samsun standında Bütünşehir Dergisi’nin Arapça özel sayısı büyük ilgi gördü.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Eğitim Daire Başkanı Necmi Çamaş ve beraberindeki heyet Samsun'u tanıtmak ve bölge ülkelerinin turizm potansiyelinden faydalanmak amacıyla diplomatik bir faaliyet içerisinde bire bir Rüya Şehir Samsun'u anlatıyor.

Samsun standına Arapların büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Cidde Başkonsolosu Dr. Akif Menevşe "Cidde’de düzenlenen bu seneki fuar turizm sezonu başlamadan Türkiye’nin böyle güçlü bir tanıtım atağı yapması çok olumlu ve uygun bir zamanda gerçekleştirmesi, 2018 turizm sezonu için umut vericidir. Bunu burada her görüştüğümüz bölge ülkesinden gelen kardeşlerimiz dile getirmektedir. Samsun’umuz yaşanılabilir bir dünya şehri. Bu güzelliklere sahip bir şehir bölge ülkeleri tarafından keşfedilmesi mutluluk vericidir.” değerlendirmesinde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş ise “ Samsun dünyada yaşanabilecek en güzel yerlerden birisidir. Güven içinde, huzur içinde 24 saat ailenizle rahat bir şekilde tatil yapacağınız, mülk sahibi olabileceğiniz bir şehirdir. Samsun sizin de evinizdir" ifadelerini kullandı.

adminadmin