Genel
Giriş Tarihi : 05-04-2021 08:57   Güncelleme : 05-04-2021 08:57

Dermatolojik Şampuanlarla Bebeğinizin Sağliğini Garanti Altina Alin – Biobaby

Bebeklerin ihtiyaçları için mümkün olan en iyi çözümü aldığınızdan emin olmak istersiniz. Temizlenmek önemlidir. Ancak bebeklerin hassas cilde sürdüğünüz kimyasalları ve diğer ürünleri kontrol etmek de önem arz eder. Dermatolojik şampuan sayesinde bebeğinizin kafasını organik ürünlerle temizleyebilirsiniz. Bu bebek şampuanları ile bebeğinizin vücuduna sürdüğünüz ürünlerin içeriğini de kontrol edebilirsiniz.

Dermatolojik Şampuanlarla Bebeğinizin Sağliğini Garanti Altina Alin – Biobaby

Bebekler için neden dermatolojik şampuan kullanmak gerekir?

Doğal bileşenler, özellikle yumuşak, hassas ve egzamaya eğilimli ciltlerde günlük kullanım için daha güvenlidir. Organik bir şampuan kullanmak, çocuğunuzun vücudundaki kimyasal yükü önemli ölçüde azaltır. Dermatolojik şampuanlar SLS veya silikon içermez, bu hassas cildi korumak için önemlidir.

Bebeklerin saçı zaten sağlıklıdır. Yıllarca boyama, kurutma, düzleştirme veya kıvrılmaya maruz kalmadı. Başlangıçtan itibaren doğal bir ürün kullanarak, daha az kimyasal birikme ve sonuçta daha sağlıklı saçlar olacaktır. Bu sebeple bebek şampuanları, bebeklerin ihtiyaç duyduğu her şeyi sağlar.

 

Bebeklerin sağlığı için dermatolojik şampuan

Üzücü gerçek şu ki, geleneksel bebek banyosu ürünlerinde kullanılan pek çok ideal olmayan kimyasallar vardır. Şişelerin arkasındaki malzeme listesine bakıldığında çoğunu anlamak zor. Sonuç olarak, bu bileşenlerin çocuklarımız için uygun olup olmadığı veya sağlıklarına zararlı olup olmadığı konusunda çok az fikrimiz var. Geleneksel saç bakımında SLS saçı soyup kurutabilir. Silikon daha sonra onu "düzeltmek" için kullanılır ve ona ipeksi pürüzsüzlükte, parlak bir parlaklık verir. Çocuklarımıza gelince, zararlı kimyasallardan arınmış nazik bir şampuan çok daha güvenli bir yaklaşımdır.

Dermatolojik şampuan ile bebeklerin sağlığını güvence altına almak için Biobaby’nin bebek şampuanlarını tercih edebilirsiniz. Biobaby, ürünlerindeki bitkisel içerik ve organik malzemeler sayesinde temizlik sağlarken aynı zamanda organik oluşuyla bebek sağlığını da korur.

Recep YAZGANRecep YAZGAN