Teknoloji
Giriş Tarihi : 23-02-2022 15:56   Güncelleme : 23-02-2022 15:56

E ticaret çözümüyle kalıcılığı yakalayın!

Yeni nesil internet kullanımlarının yaşamlara dahil olmasıyla birlikte pek çok alanda olduğu gibi, ticaret konusunda da geleneksel yaklaşımlar geride kalmıştır.

E ticaret çözümüyle kalıcılığı yakalayın!

Bu durum, şirketleri internet üzerinden ticaret yapma yoluna eriştirmiş olmakla birlikte, milyonlarca rakip firmayla da daha hızı rekabet gerekliliğini doğurmuştur.

Bunlardan dolayı; tanıtılacak olan ya da sunulan ürün ve hizmetlerin çok daha uygun adımlarla hedef müşteri kitlelerine ulaşması konusunda e ticaret önemli bir sağlayıcı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Genel itibariyle; internet ortamından yapılan alışverişlerin tümüne verilen isim olarak tanımlanan e ticaret, profesyonel çözümlerle birlikte çok daha kaliteli yaklaşımlarla gerçekleştirilebilir.

Bu noktada da yüzde yüz yerli yazılım dahilinde sağlanacak  destek çözümleriyle çok daha etkin web site destekleri elde edilebilmektedir.

E Ticaret Çözümleri

Uygun ödeme kolaylıkları ve indirimli fiyat avantajlarıyla karşımıza çıkmakta olan Omni, birden fazla konuda kullanıcılarına e ticaret desteği sağlamaktadır.

Ücretsiz yedekleme, kolay kullanılır yönetim paneli, gelişmiş sipariş yönetimi, pazarlama araçları entegrasyonu, gelişmiş SEO ayarları ve detaylı ürün filtreleme gibi daha pek çok konuda en uygun e ticaret çözüm desteklerinin alınabilmesi oldukça mümkündür.

Aynı zamanda; ürün yönetimi, katalog yönetimi, kategori yönetimi, ürün yorumlama, etiket tanımlama, ürün karşılaştırma modülü, kapıda ödemeye limit belirleme ve üyeliksiz alışveriş gibi konularda da en uygun çözüm paketleri dahilinde rakipler arasında öne geçebilmek çok daha hızlı olacaktır.

E Ticaret Desteği Faydaları

Gelişen dönem ile birlikte online ortamlarda sağlanan ticaret yöntemleri de her geçen gün artış göstermektedir. Bu noktada, mevcut ticaret hızına yetişebilmek ve ürün ya da hizmetleri internet ortamında da yaşatabilmek adına, e ticaret pek çok fayda sağlamaktadır.

E ticaret desteği sayesinde, mevcut web sitelerindeki ürün sunum iyileştirmeleri için çözüm önerilerinden kolaylıkla yararlanabilmek mümkündür.

Bunun yanında; yüzde yüz mobil uyumlu ara yüz sayesinde, tüm cihazlarda tek ara yüz kullanımları elde edilebilmektedir.

Ayrıca, pazaryeri entegrasyonlarıyla birlikte geniş çaptaki e ticaret pazar ağına dahil olup milyonlarca hedef kitleye seslenebilmek için https://www.omnieticaret.com/ sitesinden destek alınabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN