Eğitim
Giriş Tarihi : 24-02-2021 11:14   Güncelleme : 24-02-2021 11:14

EĞİTİM BİR SEN Samsun 2’Nolu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir "OMÜ’de Ferit Bernay Zulmünü Unuttuğumuz Sanılmasın!"

EĞİTİM BİR SEN Samsun 2’Nolu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir, Boğaziçi Üniversitesine atanan rektör üzerinden başlatılan provokasyonların Samsun’ da sirayet ettirilmeye çalışılması üzerine bir açıklama yaparak, “46 yıllık Ondokuz Mayıs Üniversitesine de bulaştırmak isteyenlerin hevesi kursağında kalınca hiç kimse tarafından sahiplenilmeyen masa başı bildiriler devreye sokuluyor” dedi.

EĞİTİM BİR SEN Samsun 2’Nolu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir

Demir şöyle devam etti;

ARKALARINDA KİMLERİN OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Son olarak illegal örgütlerin OMÜ Rektörü ile ilgili afişleri ile sanki OMÜlü akademisyen ve öğrencilerin de Boğaziçi provokatörlerinin yanında olduğu görüntüsü verilmeye çalışıldı.

Tamamen asparagas ve provakatif amaçlı sahipsiz açıklama ve illegal afişlerin OMÜ'nün huzurunu bozmaya yönelik bir kurgu görüntü olduğu aşikarken bundan medet ummaya çalışanların perde arkasında kim olduklarını bilmek için kahin olmaya gerek yok.

Bugün üniversitelere atanan rektörleri kayyum diye nitelendirip seçimle rektör atanmasını talep edenlerin Ahmet Necdet Sezer döneminde bir oyla atanan rektörlere sessiz kalıp inançlı insanlara yapılan zulümlere ortak olduklarını unuttuğumuz sanılmasın.

Hele de OMÜ'de 297 oy alan mevcut rektöre karşı 71 oyla atanan Ferit Bernay ve yandaşlarının sekiz yılda yaptıkları zulmü de unuttuğumuz sanılmasın.

Ya o kara cüppeli OMÜ’lü akademisyenlerin orduyu mevcut iktidara karşı darbeye çağıran mitingleri unuttuğumuz sanılmasın.

Yine inançlı, başörtülülere karşı yapılan zulmü unuttuğumuz zannedilmesin.

Bugün Üniversitemizdeki huzurumuzu bozmaya çalışan maşalar  ve sahipleri bilsin ki o yaptığınız zulüm yanınıza belki bu dünyada kar kaldı ama inanın o süreçte göz yaşı döken, işini, aşını kaybeden, okuma hürriyeti elinden alınanların ahı sizi asıl olan alemde kor ateşlerde yakacak.

OMÜ'yü provakasyonlarına alet etmek isteyenler size sesleniyorum.

Gölge etmeyin başka ihsana gerek yok.

Burası OMÜ,Burası Türkiye,Burası Samsun.

Recep YAZGANRecep YAZGAN