Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-03-2023 07:57   Güncelleme : 17-03-2023 07:57

Eğitimci İlyas Sarıcaoğlu Milletvekili Aday Adayı

Samsun'da farklı okullarda eğitimcilik ve idarecilik yapan İlyas Sarıcaoğlu, AK Parti İl binasında düzenlediği basın toplantısı ile Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Eğitimci İlyas Sarıcaoğlu Milletvekili Aday Adayı

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İlyas Sarıcaoğlu, “Yılmadan, yorulmadan ve değişmeden çalışmak; Samsun'un her kösesinde, düğününde, taziyesinde, sevincinde, hüznünde her daim bulunmak; Samsunumuza yeni bir ses ve yeni bir nefes olmak arzusundayım” diyerek sözlerine başladığı adaylık açıklamasında şöyle devam etti;

" Geliştireceğimiz projelerle on yedi ilçemizin gelişimine ve istihdamına katkı sunmak, ülkemizi Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında dünyanın en büyük on ekonomisinden biri hâline getirebilmek için mesai mefhumu tanımaksızın mücadele etmeye hazırım. Eminim ki 14 Mayıs'ta halkımızın engin feraseti ve eksilmeyen desteğiyle, bu mücadeleden Cumhur İttifakı galip çıkacaktır. Ülkemizi, geleceğimizi, çocuklarımızın yarınlarını ne olduğu belli olmayan ortaklıklara, pazarlıklara teslim etmeyeceğiz. "Türkiye Yüzyılı" hedefimize, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan' in liderliğinde ilk günkü aşkla, inançla yorulmadan, asla pes etmeden hep birlikte yürüyecek ve inşallah birlikte kazanacağız.

YOLUMUZ AÇIK OLSUN

"Değerli arkadaşlarım, sizlerin de bildiği üzere ülkemizde kısa bir süre önce Malatya merkezli bir deprem gerçekleşmiş ve Yüzyılın Felaketi olarak adlandırılan bu deprem felaketinden 11 ilimiz milyonlarca vatandaşımız etkilenmiştir. Deprem felaketi bizleri derinden etkilemiş ve içimizde büyük yaralar açmıştır. Bu felaket aynı zamanda Türk milletinin ne kadar ferasetli ve ne kadar güçlü bir ulus olduğunu da bizlere göstermiştir. Ülkemizin her kösesindeki ve hatta yurt dışındaki vatandaşlarımız, deprem mağduru olan vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek adına adeta yarışa girmiş ve depremin yol açtığı bu yaraları el birliğiyle sarmaya çalışmıştır. Bu durum bizlere Türk Milletinin ne kadar necip bir millet olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.

Bilindiği üzere ülkemiz, içte ve dışta pek çok zorlukla ve sorunla karşılaşmış, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, en aşılamaz diye düşünülen problemleri birer birer aşarak bugüne gelmiştir. Yaşadığımız son felaket de yine Ak Partimize ait kadroların, halkımızla el ele ve gönül gönüle verdiğinde neleri başarabileceğinin timsali hüviyetindedir. Din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin, insanına hizmetkâr olma anlayışıyla yaklaşan bu kutlu davanın bir neferi olmak azmindeyim.

Uzun yıllar eğitim camiasında hizmet eden bir kardeşiniz olarak bundan sonra TBMM' de Samsunumuzu temsil etmek, siz hemşerilerimizin haklarını savunmak, ülkemizi daha iyi bir geleceğe hazırlamak ve bu kutlu yolda mücadele etmek için Ak Parti saflarında milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.

Yılmadan, yorulmadan ve değişmeden çalışmak; Samsun’un her kösesinde, düğününde, taziyesinde, sevincinde, hüznünde her daim bulunmak; Samsun'umuza yeni bir ses ve yeni bir nefes olmak arzusundayım.

Geliştireceğimiz projelerle on yedi ilçemizin gelişimine ve istihdamına katkı sunmak, ülkemizi Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında dünyanın en büyük on ekonomisinden biri hâline getirebilmek için mesai mefhumu tanımaksızın mücadele etmeye hazırım.

Eminim ki 14 Mayıs’ta halkımızın engin feraseti ve eksilmeyen desteğiyle, bu mücadeleden Cumhur İttifakı galip çıkacaktır. Ülkemizi, geleceğimizi, çocuklarımızın yarınlarını ne olduğu belli olmayan ortaklıklara, pazarlıklara teslim etmeyeceğiz. "Türkiye Yüzyılı" hedefimize, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan' in liderliğinde ilk günkü aşkla, inançla yorulmadan, asla pes etmeden hep birlikte yürüyecek ve inşallah birlikte kazanacağız.

Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan ve sizlere seslenmekten büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Ayrıca bugün bu toplantının yapılmasında bizlere destek olan başta İl başkanımıza ve Ak parti il teşkilatı mensubu arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.

Recep YAZGANRecep YAZGAN