Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-12-2014 17:00   Güncelleme : 12-12-2014 17:00

ENGELLİLER ARAÇLARINA KAVUŞTU

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi’ne bağışlanan 103 adet tekerlekli akülü arabalar dün gece dernek binasına teslim edildi

ENGELLİLER ARAÇLARINA KAVUŞTU
Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi’ne bağışlanan 103 adet tekerlekli akülü arabalar dün gece dernek binasına teslim edildi.
AK Parti İl Başkanlığı koordinesinde ve Almanya’daki Suşehri Sumbalar Derneği Başkanlığı tarafından toplanan 103 adet akülü tekerlekli engelli arabaları dün gece limandan alınarak TSD Samsun Şubesi derneğine teslim edildi. Getirilen akülü tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan TSD Samsun Şubesi Başkanı Av. Mehmet Yılmaz, “AK Parti İl Başkanlığı’nın katkılarıyla ve Suşehri Sumbalar Dernek Başkanı Mustafa Yıldırım da bizim adımıza Almanya’da bu arabaları büyük uğraşlar sonucu topladı. Samsun AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş’ın da çabalarıyla 103 tane akülü tekerlekli arabaları Samsun il ve ilçelerdeki engellilere temin etmiş olduk. Bu demektir ki, Samsun’da 103 tane daha engelli arkadaşımız toplumla iç içe yaşayacak. Hayatlarını toplumun her noktasında idame edebilme ve bağımsız yaşama şansı bulacaklar. Bu şansı bizlere tanıyan öncelikle AK Parti İl Başkanlığı ve Başkanı Fuat Köktaş’a, Suşehri Sumbalar Dernek Başkanı Mustafa Yıldırım’a teşekkür ediyoruz. Allah bizlerin karşısına inşallah daha çok sayıda böyle güzel insanlar çıkarır. Bundan sonra Samsun’daki engelliler geleceğe daha umutla bakabilirler. Bu bir ilkti ve bundan sonrası da fazlasıyla Samsun engellisine sağlanacaktır” dedi.
adminadmin