Sağlık
Giriş Tarihi : 23-05-2023 13:15   Güncelleme : 23-05-2023 13:15

Engellilere Destek Olmak Bizim İçin Önemli

VM Medical Park Samsun Hastanesi, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ZİÇEV’in ‘Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi’ne ev sahipliği yaptı.

Engellilere Destek Olmak Bizim İçin Önemli

VM Medical Park Samsun Hastanesi’ndeki VM Lobi’de kurulan Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ZİÇEV’in Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi büyük ilgi gördü. Kermese hastane yöneticilerinden Başhekim Uzm. Dr. Şafak Aygül, Genel Müdür Yardımcısı Fatma Tan Dürüst katıldı. Kermes sonrasında ZİÇEV Başkanı Aladdin Kuru, desteklerinden ötürü VM Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Şafak Aygül’e teşekkür belgesi takdim etti.

“Engelli bireylere destek olmak bizim için çok kıymetli”

ZİÇEV’in açtığı ve tüm gelirinin engelli bireylere bağışlanacağı kermeste gıda satışı yapıldı. VM Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Şafak Aygül, “Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi’ne ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Engelli bireylere destek olmak bizim için çok kıymetli. ZİÇEV’e emeklerinden dolayı, doktorlarımıza, çalışanlarımıza ve misafirlerimize de kermese katkıları için teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN