Güncel
Giriş Tarihi : 14-08-2021 11:54   Güncelleme : 14-08-2021 11:54

Erbaa’ya Yılport Samsunspor Futbol Akademisi

Yılport Samsunspor Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, Franchise sistemi ile Tokat’ın Erbaa ilçesine Yılport Samsunspor Futbol Okulu isim hakkı verdiklerini söyledi.

Erbaa’ya Yılport Samsunspor Futbol Akademisi

Konu hakkında bilgi veren Yılport Samsunspor Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, “Yılport Samsunspor Futbol Akademisi olarak, 6-14 yaş grubu çocuklarımız için Sürekli Eğitim Merkezi yapılanmasını tamamlayarak futbol okulları faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda futbol akademimize yapılan başvurular değerlendirmeye alınmış ve franchise sistemi ile Yılport Samsunspor Futbol Okulu isim hakları verilmeye başlanmıştır ve Erbaa’da ilk futbol okulunu açtık” dedi.

 

 

Erbaa Yılport Samsunspor Futbol Okulu’nun 450 sporcu ile faaliyetlerine başladığını belirten Savaş Serdar, “Erbaa merkez futbol okulumuz Haziran ayında başlamış olduğu Temel Futbol Eğitimi çalışmalarını 450 sporcu ile sürdürmektedir. Yıl boyu sürecek olan futbol okulları faaliyetlerimizin temel amacı, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesine katkıda bulunmak, Sporun evrensel boyutları içerisinde, genç sporcularımızın bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlamak olacaktır” diye konuştu.

 

Tokat’ın Erbaa ilçesinde Yılport Samsunspor Futbol Okulları isim hakkını verdiklerini ifade eden Savaş Serdar, “Yapılan imza töreni ile ‘Erbaa Yılport Samsunspor Futbol Okulu’ çalışmalarını resmi olarak sürdürecek ve Futbol Akademimiz ile bağlarını her geçen gün güçlendirecektir. Protokoller imzalanarak işbirliğimiz başlamıştır. Kurumsal kültürü sürdürülebilir boyutlara taşımak amacıyla ulusal ve uluslararası düzeyde futbol okulları faaliyetlerini yaymayı planlamaktayız. Bu kapsamda, futbol akademimize yapılan başvurular değerlendirmeye alınmış ve franchise sistemi ile Yılport Samsunspor Futbol Okulu isim hakları verilmeye başlamıştır. Başvurular neticesinde, idari ve teknik denetimleri başarı ile geçen Sayın Ufuk Keleş, Tokat ili Erbaa ilçesinde Yılport Samsunspor Futbol Okulları isim hakkını almaya hak kazanmıştır” şeklinde konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN