Güncel
Giriş Tarihi : 30-03-2023 15:04   Güncelleme : 30-03-2023 15:04

Erdoğan’ın Dava Arkadaşları Harekete Geçiyor

Yetmişli yıllarda Müslümanların yüz akı, onurlu bir duruşun sembolü olarak kendilerini tanımlayan Akıncılar Hareketi Mensupları, geçmişte hak adına verdikleri mücadelelerin yeni nesil gençler eliyle sürdürülmesi adına bir araya gelerek Akıncılar hareketini yeniden başlattıklarını bir manifestoyla açıkladılar.

Erdoğan’ın Dava Arkadaşları Harekete Geçiyor

Manifesto basın açıklamasında; 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini maniple etmek için bütün güçleriyle harekete geçen batılı emperyalist güç odaklarının, ülkemizin geleceğini kontrol etmek için kendi çıkarlarına hizmet eden ve bu amaca uygun kişi ve çevrelerin önünü açmak adına planlarını devreye soktuklarının bilincinde olarak Akıncılar Hareketinin tarihsel misyonuyla sahalara döndüğü bildirilirken, tüm karanlık güç odaklarını ve işbirlikçi hainleri de uyardıklarını ilan ettiler.

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Akıncılar Hareketi’nin manifestosunu okuyan Akıncılar Hareketi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, “Yarım asır sonra Akıncı kimliği ve Akıncı duruşunu yeniden ortaya koymak adına başlatılan bu yürüyüş şahsım ve dava arkadaşlarım adına büyük bir anlam ifade etmektedir” dedi. Davaları uğruna geçmişte bedel ödediklerini ve bedel ödemeye de her zaman hazır olduklarını belirten Şahin, geçmişte elde edilen tecrübe ve birikimlerini genç akıncı neferlere aktarmak adına hareketi yeniden başlattıklarını söyledi.

Tüm beşerî ideoloji ve sistemler batılın, Rabbimizin emirlerini iletmek üzere gelen tüm peygamberler ise hakkın sembolüdür diyerek konuşan Şahin, “Günümüzde emperyalist güçlerin kendi sömürü düzenlerini devam ettirme adına insani değerleri yok sayarak Dünyayı ve özellikle de coğrafyamızı yeniden karanlığın içerisine çekmek için yeni oyunlar tezgahlıyorlar ve ekonomik, kültürel, siyasi ve askeri projelerini acımasızca hayata geçirmektedirler. Bu projelerin devamında inananların umutlarını kırmalarına ve kapitalist yaşam tarzıyla kuşatma altına alınmalarına müsaade etmeyeceğiz. Müslüman kimliğini yok etmeye çalışanlara karşı Akıncılar Hareketi üyeleri olarak birer serdengeçti edasıyla dur diyebilme ferasetiyle kuşanmış olduğumuzun da bilinmesini isteriz” dedi.

Akıncılar Hareketi mensuplarının hakkın aydınlığı, batılın ise karanlığı ve sömürüyü temsil ettiğini çok iyi bildiklerini ve geçmişte olanları da unutmadıklarını belirten Şahin, “Ülkemizde yapılan ve daha sonrası içinde uygulamaya koyacakları çirkin planların farkında olarak, sömürü ve zulme dayalı düzenlerini alt üst etmek adına her türlü fedakarlığa hazır olduğumuz bilinmelidir” diyerek sözlerini tamamladı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve Akıncılar Hareketi tarafından görevlendirilen Akıncılar Hareketi Mensuplarına liyakat beratlarının verilmesi merasiminin ardından toplantı sona erdi.

Akıncılar Hareketi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Şahin: “Akıncılar Hareketi; ırk, renk, dil, mezhep, meşrep, grup farkı gözetmeksizin, kardeşlik bilinciyle yaşlısı, genci, kadını ve erkeğiyle batılın karanlığına karşı hakkın yanında yer alan, bir sivil inisiyatif hareketi olarak yeniden doğacaktır.”

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB)’de organize edilen toplantıda “buradayız” diyerek uyarılarda bulunan Akıncılar daha sonra Yüksek İstişare ve İcra Kurulu ile beraber Birlik Vakfı’nın vermiş olduğu iftar yemeğine katıldı.

NEDEN YENİDEN AKINCILAR HAREKETİ

Yetmişli yıllarda Türkiye Müslümanlarının yüz akı, onurlu bir duruşun sembolü olan Akıncılar olarak geçmişte yaptığımız hizmetlerden elde ettiğimiz birikimleri yeni nesillere aktarmak istikbalde bu hareketin devamına vesile olmak, davamızın yeni nesil gençlerin eliyle sürmesine katkı sağlamak adına yeniden bir araya gelerek Akıncılar hareketini başlatmış bulunmaktayız.

Yarım asır sonra Akıncı kimliği ve Akıncı duruşunu yeniden ortaya koymak adına başlattığımız bu yürüyüş, bu dava uğruna geçmişte bedel ödemiş ve bedel ödemeye her zaman hazır olan bizler açısından büyük bir anlam ifade etmektedir. Hepimiz biliriz ki yüce dinimiz İslam çağlar üstü düşünce, inanç ve yaşam biçimidir. Hz. Adem’den günümüze kadar hak ve batılın mücadelesi hep aynı çizgi üzerinde süre gelmiştir.

Bu mücadelede Hak aydınlığı batıl ise karanlığı ve sömürüyü temsil etmektedir. Tüm beşerî ideoloji ve sistemler batılın, Rabbimizin emirlerini iletmek üzere gelen tüm peygamberler ise hakkın sembolü olmuştur.

Günümüzde Emperyalist egemen güçler kendi sömürü düzenlerini devam ettirme adına insani değerleri hiçe sayarak Dünyayı yeniden karanlığın içine çekmek için çeşitli oyunlar tezgâhlamakta, Sosyal, Kültürel, Ekonomik, Siyasi ve Askeri projelerini acımasızca hayata geçirmektedirler.

Doğu bloğunu temsil eden Sovyetlerin dağılmasıyla tek başlı kalan emperyalizm yeni düşman olarak Müslümanları ve İslam’ı seçmiştir. Bilmektedirler ki sömürü ve zulme dayalı düzenlerini alt üst edecek yegâne güç İslam ve Müslümanlardır. Halkının çoğunluğunu Müslümanların oluşturduğu Türkiye gibi ülkelerde inananların dirençlerini kırmak adına, çeşitli projeler üretilmekte; içi boşaltılmış kimliksiz, kişiliksiz ve dahi emperyalizmin en güçlü silahı olan Kapitalist yaşam tarzıyla kuşatılmış, yeni bir Müslüman tipi oluşturmaya ve yine genç nesillerimizi, aile yapımızı hedef alan Fuhuş, Alkol, Uyuşturucu, Kumar gibi illetlerin girdabında Müslüman kimliğini yok etmeye çalışmaktadırlar.

İLAN OLUNUR Kİ

Ülkemizin önemli bir seçim atmosferine girdiği şu günlerde, batılı emperyalist güç odaklarının, ülkemizin geleceğini kontrol etmek, kendi çıkarlarına uygun kişi ve çevrelerin önünü açmak amacıyla öteden beri değişik zaman ve mahfillerde dile getirdikleri planlarını devreye soktukları açık bir şekilde görülüyor...

Bu doğrultuda 14 Mayıs seçimlerini maniple etmek için bütün güçleriyle harekete geçtiklerini müşahede ediyoruz!..

Yine bu amaç doğrultusunda batıdan ve ABD'den gelen siber güvenlik ekiplerinin sanal alemi maniple etmek ve kaotik bir ortam oluşturmak yönünde İstanbul ve Ankara'da değişik merkezlere konuşlandıklarını ve faaliyete geçtiklerini de biliyoruz!

Bu amaçları için sinsi bir provokasyon ve manipülasyon çalışması yapıldığının altını çizerek farkında olduğumuzu belirtmek istiyoruz!..

Tarihi misyonundan almış olduğu görev bilinci ile AKINCILAR HAREKETİ olarak, ülkemizde yapılacak bir Adil seçim ortamını ve halkımızın Adil tercihini engellemeye ve manipüle etmeye yönelik bu sinsi provokasyon merkezlerinin her zaman peşinde ve ensesinde olduğumuzu, olacağımızı kendilerine ihtar ediyor ve uyarıyoruz...

Ve yine bu çerçevede AKINCILAR HAREKETİ olarak tarihsel misyonumuzla; bahse konu bu emperyalist güç ve güç odakları ile açıkça iş birliği yapan, iş tutan, ülkemizin uzun bir Fetret devrinden sonra yakalamış olduğu bu tarihi fırsatın ve çıkışın önünü kesmek için bu güç odaklarının çıkarlarına uygun hareket eden; ayırt etmeksizin tüm siyasi parti ve STK görünümlü kurum ve kuruluşları da bu aymazlıktan vazgeçmeye davet ediyoruz.

Bugünden sonra yaptıkları tüm faaliyetleri ve attıkları adımları takibe aldığımızı ve hesabının sorulacağı gün için not ettiğimizi ve edeceğimizi de kendilerine ihtar en bildirmek istiyoruz...

Az biraz vatan sevgisi millet sevgisi olan hiçbir kimse küçük şahsî menfaatleri, ihtirasları için ülkemizin âli menfaatlerini emperyalist güçlere bu şekilde peşkeş çekemez ve çekmesine de müsaade edilemez... Ve biz AKINCILAR HAREKETİ olarak buna asla müsaade etmeyeceğimizi alenen ilan ediyoruz...

Kıymetli halkımızı da bu noktada dikkatli ve uyanık olmaya ve AKINCILAR HAREKETİ olarak bizi dikkatle takip etmeye çağırıyoruz.

TAM BAĞIMSIZ VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE için mücadele eden tüm hareketlere ve bizim hareketimize güç vermeye davet ediyoruz...

Evet, bütün gücümüzle ve yüreğimizle ilan ediyoruz ki: Gücünü inancından, tarihindeki şanlı görev bilincinden ve Milletimizin gönlündeki sevgi ve güven duygusundan alan AKINCILAR, tarihsel misyonuyla sahalara dönmüştür... Tüm karanlık güç odaklarına ve İşbirlikçi hainlere duyururuz!

ÖZEL HABER: Ferhat Yıldırım

Recep YAZGANRecep YAZGAN