Türkiye
Giriş Tarihi : 22-03-2021 06:21   Güncelleme : 22-03-2021 06:37

Eski Ak Partili Vekil Zeynep Karahan Uslu Cumhurbaşkanına Meydan Okudu!

AK Parti 22 ve 24. dönem milletvekili Zeynep Karahan Uslu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İstanbul Sözleşmesi Yaşatır, Kadınlar olarak meydan okuyoruz, Biz varız sesimizle, emeğimizle, gücümüzle, kadınların varoluşunu görmezden gelmeye kimsenin gücünü yetmeyecek” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Eski Ak Partili Vekil Zeynep Karahan Uslu Cumhurbaşkanına Meydan Okudu!

Uslu daha önce de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i  de etiketleyerek yaptığı paylaşımda "Kadınların namuslarına dil uzatmayı, siyaset diye yutturmak artık kolay olmayacak. Son olarak Meral Akşener cesurca bu ahlaksızlığı sadece deşifre etmedi, toplum nezdinde mahkum etti" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Uslu’nun daha sonra meydan okuyoruz paylaşımını kaldırarak yerine, “Önyargılı yaklaşımlarla üretilen bilgi kirliliğine #istanbulsözleşmesi kurban edilmemelidir, değerli bir hak kazanımıdır. #istanbulsözleşmesiyaşatır” şeklinde bir paylaşım yaptığı gözlendi.

 

Zeynep Karahan Uslu, "Kadınlar gerilediğinde toplum geriler. Kadınların şiddet görmesini engelleyen #İstanbulSözleşmesiYaşatır topluma anlatmalıyız. Kadınlar olarak meydan okuyoruz, bu varoluşu görmezden gelmeye kimsenin gücü yetmeyecek. "@zkarahanusluhttps://t.co/RyT1hF9qjm pic.twitter.com/iD5tVVrWYi

— İŞTE KADINLAR (@istekadinlar) December 31, 2020

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN