Genel
Giriş Tarihi : 06-02-2019 08:17   Güncelleme : 06-02-2019 08:19

Estetik Bir Görünüme Kavuşmaya Ne Dersiniz?

Kim estetik bir görünüme kavuşmak istemez ki.

Estetik Bir Görünüme Kavuşmaya Ne Dersiniz?

 Birkaç yıl öncesine kadar lüks sayılan estetik uygulamalar ve operasyonlar günümüzde fazlasıyla yaygın olduğundan dolayı erkek kadın fark etmeksizin herkes tarafından yoğun şekilde talep ediliyor. Sosyolojik ve gelişen teknolojiden dolayı estetik doktorlarına eskiye oranla daha kolay ve daha hızlı ulaşılabilirliği estetik operasyonların böylesine göz önünde olmasının sebepleri arasındadır. 

Hi-def Liposuction ile Yağlarınızdan Arının

Ülkemizde en çok tercih edilen estetik operasyon olan Hi-def Liposuction vücudun estetik görünüme kavuşmasını sağlar. Normal Liposuction uygulamaları gibi vücudun incelmesini sağlayan operasyon buna ek olarak incelirken estetik görünüm kazanmasını da sağlıyor. Gökhan Haytoğlu’nun başarıyla gerçekleştirmiş olduğu estetik operasyonların biri olan karın germe operasyonu kadınların hayallerini süsleyen kıvrımlı vücut hatlarını oluştururken erkeklerin de istedikleri six packsleri (baklavaları) ortaya çıkarıyor.

Her estetik cerrah tarafından gerçekleştirilemeyecek olan Hi-def Liposuction estetik operasyonu güvenilir doktorlar tarafından yapıldığında çok başarılı sonuçlar vermektedir. Özel bilgi ve deneyim isteyen bu gibi estetik operasyonların uygulanması alanında başarılı kişiler tarafından yapılır ve beklenen sonuçtan daha fazlasını verir. Hi-def Liposuction yaptırma planınız varsa şimdiden Op. Dr. Gökhan Haytoğlu ile iletişime geçip başarılı sonuçlar ile estetik bir vücut için ilk adımı atabilirsiniz.

Neden Hi-Def Liposuction?

Atletik görünüme kavuşmak kolay olmuyor. Birçok nedene bağlı olarak uzun süre spor yapsanız dahi arzu ettiğiniz atletik görünüme ulaşamıyor olabilirsiniz. Farklı etkinliklere dahil olarak düzenli bir şekilde aynı zamanda dengeli beslenseniz dahi incelmeniz mümkün olmayabilir. Bu nedenlerden ötürü Hi-def Liposuction vücudunuzu incelterek istediğiniz atletik görünüme sahip olmanızı sağlar hem de ekstra bir çaba sarf etmeden.

Uygulanan operasyonun ardından yağ alınan bölgelerde dalgalanmaların olacağını düşünen kişiler de vardır . Bu dalgalanmalar başarılı geçmiş bir estetik operasyonun sonucu değildir. İleri teknolojinin kullanıldığı Hi-def Lİposuction uygulamasında vücut pürüzsüz bir görünüme sahip olur.

Hi-Def Liposuction Sonrasında Kilo Alma Hızı Artar mı?

Hi-Def Liposuction sonrasında daha hızlı kilo alınmaya başlanır gibi yanlış bir kanı vardır. Kesinlikle bu operasyonun sonucunda kilo alıp vermenizde hiçbir değişiklik gözlemlenmez. Operasyon öncesinde kilo alıp verme hızınız nasıl ise aynı şekilde devam eder uygulanan operasyonun bu duruma hiçbir etkisi yoktur.

Yanlış duyumlardan bir diğeri ise Hi-def Liposuction estetik operasyonunun zayıflama amaçlı yapıldığı. Hi-def Liposuction uygulaması yağların fazla olduğu bölgelerde incelmeyi sağlar.

Estetik Operasyonlar Sonrası Dengeli Beslenme Sürdürülmeli!

Hi-def Liposuction operasyonundan sonra estetik görünümü korumak istiyorsanız dengeli beslenmeye özen göstermelisiniz. Hi-def Liposuction operasyonunda fiyatlar operasyonun yapılacağı bölgeden bölgeye , operasyonun uygulanacak olan bölgedeki yağ oranına ve operasyonu yapacak olan estetik cerraha göre farklılık gösterir. Hi-def Liposuction konusunda daha teknik bilgiler edinmek istiyorsanız bu: https://www.gokhanhaytoglu.com/hi-def-liposuction.html linki tıklayın.

adminadmin