Güncel
Giriş Tarihi : 17-10-2020 08:47   Güncelleme : 17-10-2020 08:47

ETS TUR’un Sahibi Kültür Bakanı Ersoy Sözcü’ye Cumhuriyet’e Ekonomik Destek Veriyor!

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a düşmanlığıyla bilinen Sözcü ve Cumhuriyet gazetelerine en büyük maddi destek ETS TUR tarafından veriliyor.

ETS TUR’un Sahibi Kültür Bakanı Ersoy Sözcü’ye Cumhuriyet’e Ekonomik Destek Veriyor!

Kültür Bakanı Mehmet Ersoy’un sahibi olduğu ETS TUR’un yeminli AK Parti düşmanlarıyla kurdukları maddi ilişkiler toplumda rahatsızlığa sebep oluyor.

Yalan haberleriyle her gün AK Parti iktidarına saldıran, bulmacasında dahi “Öl Recep” mesajı verecek kadar yeminli Erdoğan düşmanı olan Sözcü gazetesi ile hem FETÖ hem PKK’ya kucak açan, firari casus Can Dündar’ın gazetesi Cumhuriyet’in, ETS Tur firmasından yüzlerce reklam alarak maddi güç sağladığı belirlendi.

 

Mevcut Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un Yönetim Kurulu Başkanı olduğu ETS Tur firması, milli irade karşıtı gazetelere verdiği reklam desteği ile tepki çekmeye devam ediyor.

Tam ismi “Ersoy Turistik Servisleri AŞ” olan firmanın Sözcü ve Cumhuriyet ve Sözcü müsveddelerine reklam yoluyla ekonomik destek sağlamayı kesmiyor.

 

YILDA 264 REKLAM

Turizm firması ETS’nin Sözcü gazetesinde sene boyunca 264 reklamının yayınlandığı kaydedildi.

Reklam yoluyla Sözcü’ye para akışı sağlayan ETS’nin bu yolla senenin hemen her gününde milli irade düşmanı müsveddede tanıtımı yayınlandı.

264 ilanla Sözcü’yü besleyen ETS Tur’un bu gazeteye verdiği reklamların toplamda 63 bin 693 sütun ebadına ulaştığı  bildirildi. ETS’nin, terör örgütlerinin yuvasına dönüşen Cumhuriyet gazetesine 16 reklam desteği sağladığı öğrenildi. “PKK’lılar yere izmarit bile atmıyor” şeklinde alçak yazıların yayınlandığı Cumhuriyet’in sayfalarında ETS Tur’un 4 bin 199 sütun/santim reklamla yer aldığı kayıtlara geçti.

Hem Sözcü hem Cumhuriyet gazetesine boy boy reklamlar veren ETS Tur’un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesinde Kültür ve Turizm Bakanı olarak yer almaya devam ediyor.

ETS TUR’un bu gazetelere verdiği reklam desteğini görenler, “bu ihaneti birileri Cumhurbaşkanına ulaştırmalıdır” şeklinde tepkiler gösteriyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN