Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 06-06-2020 12:02   Güncelleme : 06-06-2020 13:40

Fetö Elebaşı Gülen’i Tanıyalım

Fetö Elebaşı Gülen’i Tanıyalım

Son 10 yıldır Fetulllah Gülen’i milletimizin tanıması için gayret ediyorum. Çünkü Gülen her ne kadar darbeci ve devleti yıkmaya çalışan bir örgüt lideri olsa da aslında su katılmamış bir İslam düşmanıdır. Süfyan komitesinin ele başlarından bir tanesidir. 

Gülen'in günahları ve fenalıkları saymakla bitmez. Fakat bunu sinsice ve aldatarak yaptığı için halkımızın bir kısmı kendisini hala tanıyamamıştır. Hapishaneler başta olmak üzere gizli yapılarını hala korumaktadırlar.

Zaten “Deccal” kelimesinin Arapça karşılığı “aldatıcı” demektir. Bu zındık kadar Müslümanları aldatıp dinden uzaklaştıran birisine tarihin hiçbir döneminde rastlanmamıştır. Her türlü kutsal değeri istismar etmiştir ve yalan söylediği zaman yüzü dahi kızarmamaktadır. Yalancılıktan ağladığı zaman bile konuşabilen bir yaratıktır. Bir hadiste böyle bir kişiden bahsedilmiş ve Müslümanların kendisini bundan sakınması buyurulmuştur.

Gülen ve avanesi girdiği her kurumu hem ülkemizin hem de İslam aleminin aleyhine çevirmekte adeta bataklığa dönüştürmektedir. Dürüstlük, ahlaklı ve faziletli olmak yerine amaca ulaşmak için her yolu mübah gören bu insanları tam 38 yıl önce tanıdım.

İbret almak için bu yazılanların dikkatle okunmasını tavsiye ederim.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN