Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 16-07-2020 13:52   Güncelleme : 20-07-2020 12:43

Feto’nun Dümen Suyuna Giren Dinsiz Olur

Feto’nun Dümen Suyuna Giren Dinsiz Olur

15 Temmuz 2016 Tarihi sadece Türk Milleti açısından değil bütün İslam alemi açısından da çok önemlidir. Çünkü bu tarihte dehşetli bir zındıka örgütü olan FETÖ’ye büyük bir darbe vurulmuştur. Müslüman Türk Milleti, faşist darbelerle ayağına prangalar vurmaya çalışan Batılıları ve tüm dinsizleri imanlı göğsüyle yere sermiştir.

40 Yıl boyunca ABD önderliğindeki İslam düşmanı derin güçlerin oyuncağı ve en kirli silahı olmuş Feto ve örgütü, Allah’ın izni ile bir daha belini doğrultamayacaktır. Fakat bunun için kurulan tuzakları iyi bilmemiz gerekiyor. Çünkü tekrar bu sinsi örgütün kirli planları devreye sokulmak istenmektedir.

Feto ve örgütü, sadece Siyonizme ve Haçlılara yardım etmekle kalmamış İslam’ın en kutsal değerlerine karşı savaş açmıştır. Namaz başta olmak üzere oruç ve zekât gibi temel ibadetleri engellediği gibi zina, içki ve faiz gibi büyük günahların bu vatanda yayılmasına ve işlerlik kazanmasına da aracılık etmiştir.

ABD, kullanım süresi dolan Abdullah Öcalan’ı paketleyip Türkiye’ye teslim ederken örgütün elebaşı olan Fetullah Gülen’i ülkesine almıştır. Çünkü amaçladığı her türlü İslam düşmanlığını yapabilmek için Feto’nun biçilmez kaftan olduğunu görmüştür.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN