Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-05-2017 08:54   Güncelleme : 31-05-2017 08:54

Gaziosmanpaşa Merkez Camii Yenilendi

Samsun Canik Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanına yapılan yatırımlar, mahallelerin standardını yükseltiyor. İlçedeki dönüşüm kapsamında mahallelerde bulunan camiler de tek tek yenileniyor. Başkan Genç, son olarak Canik Belediyesi’nce Gaziosmanpaşa Merkez Camii‘nde yapılan çevre düzenlemelerini açtı.

Gaziosmanpaşa Merkez Camii Yenilendi

Canik Belediyesi tarafından dış cephe kaplaması, dış cephe boyası, ek ibadethane yeri, led aydınlatma, asma tavan, oymalı ahşap cami kapısı çalışmaları yapılarak baştan aşağı yenilenen Gaziosmanpaşa Mahallesi Merkez Camideki yatırımlar düzenlenen törenle hizmete açıldı. Başkan Osman Genç'in yanısıra Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı,Ak Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Mahalle Muhtarı Hakkı Sucu, meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde, mahalle sakinleri yatırımlarından dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti.

350 BİN TL’LİK YATIRIM 

Açılış töreninde konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 13 yıldır aynı heyecanla ilçe genelinde hizmet seferberliğini sürdürdüklerini belirterek, "Heyecanımızdan hiç bir şey kaybetmedik. İlk gün nasıl ki ilçemizin yaşam standartlarını yükseltmek için yola çıktıysak bugün de enerjimizden, heyecanımızdan hiç bir şey kaybetmeden yatırım üstüne yatırım koyuyoruz. Okul ve camilerimizin yanısıra gençlere, kadınlara yönelik kültür, eğitim ve spor yatırımları gerçekleştiriyoruz. Gaziosmanpaşa Merkez Camimizde yaptığımız bu çalışmalar 350 bin liralık yatırımdır. Mahallemize hayırlı olsun" dedi.

GOP’U YATIRIMLARLA SÜSLÜYORUZ'

Diğer mahalleler gibi Gaziosmanpaşa Mahallesini de yatırımlarla süslediklerini ifade eden Başkan Genç, "Gerek köylerimizde, gerekse de merkez mahallelerimizde en ücra yerlere dahi mutlaka belediyemizin eli değmiştir. Gaziosmanpaşa Mahallemiz ilçemizin önemli bir bölgesi. Önümüzdeki günlerde Gaziosmanpaşa mahallemizde yapımı biten Şehit Ayşe Aykaç Hanım Konağı ve Şehit Mutlu Can Kılıç Spor Tesisinin açılışını gerçekleştireceğiz. Yine bu mahallemizde bir hanımlar konağımızın temelini attık, yapımı hızla devam ediyor. Canik Kültür Merkezimizin hemen yanında bölgenin ihtiyacını karşılayacak bir kafe projemizi bitirmek üzereyiz. Fatih İmam Hatip Ortaokulumuza ek bina inşa ederek çocuklarımızın daha iyi bir şekilde eğitim almasını sağlayacak bir çalışmayı sonlandırdık. İnsanlarımızın, çocuklarımızın yüzlerinde gördüğümüz mutluluk bütün yorgunluğumuzu bize unutturuyor. Daha önce söz verdiğimiz hizmetleri tek tek yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz" diye konuştu.

 AÇILIŞI YAPILDI

Konuşmaların ardından Başkan Genç ve diğer protokol üyeleri, Gaziosmanpaşa Merkez Camiinde yapılan 350 bin lira değerindeki çalışmalarının açılışını gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı Hakkı Sucu, yaptığı mahalleye hizmetlerinden dolayı Başkan Genç'e plaket hediye etti.

adminadmin