Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-04-2021 19:33   Güncelleme : 30-04-2021 19:37

Gençlik Merkezi İçin İmzalar Atıldı

Spor Toto Teşkilatı Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile bir araya gelen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Gençlik Merkezi projesinin protokolünü imzaladı.

Gençlik Merkezi İçin İmzalar Atıldı

Salıpazarı İlçesinde yapılacak projelerin takibi için Ankara’da bulunan Salıpazarı Belediye Başkanı İlçeye yapılacak olan Gençlik Merkezi yapım protokolünü imzaladı. 

Koronavirüsle mücadele sürecine rağmen çalışmaların hız kesmediği ve rutin hizmetlerin aksamadan devam ettiği Salıpazarı’nda en önemli projelerinin çocuklara ve gençlere yönelik olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Akgül “Çocuklarımız ve gençlerimiz her şeyin en iyisini layık. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız için ne yapsak az. Onlar için daha nice projeler üretmeye devam edeceğiz”  

Belediye Başkanı Akgül, “Katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Samsun Milletvekillerimize, Ak Parti Samsun İl Başkanımıza, Spor Toto Teşkilat Başkanımıza ile Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. 

Recep YAZGANRecep YAZGAN