Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-06-2017 08:35   Güncelleme : 05-06-2017 08:35

Genç’ten Sporcu Ve Ailelerine İftar

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Belediyespor Kulübü bünyesindeki sporcu ve ailelerine iftar yemeği verdi. Genç, "Her alanda iddialı olan Canik Belediyesi, sporda da 2 bin 500 kişilik sporcu ordusuyla öncüdür. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Genç’ten Sporcu Ve Ailelerine İftar

Her akşam toplumun farklı kesimleriyle iftarda buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu kez Canik Belediyespor bünyesindeki sporcular ve aileleri ile iftarda buluştu. Canik Kültür Merkezi’nde verilen ve Başkan Genç’in eşi Nimet Genç’in yanısıra Başkan Yardımcısı Alican Usta, Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak ve antrenörlerin de katıldığı iftar yemeğinde sporcu aileleri aynı sofrada hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşarken, dualarla birlikte eller semaya açıldı.

BİRLİK-BERABERLİK ÖRNEĞİ

İftar öncesi masaları tek tek dolaşan ve sporcu aileleriyle sohbet eden Başkan Genç'e, sporcular da yoğun ilgi gösterdi. Çocukların fotoğraf çekme isteğini kırmayan Genç, daha sonra sporcu ve aileleriyle birlikte iftarını açtı. İftar sonrası konuşan Başkan Genç, Canik Belediyespor olarak büyük bir aile olduklarını belirterek, Ramazan ayında birlik ve beraberlik içinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

‘SPORUN DESTEKÇİSİYİZ’

Canik Belediyespor bünyesindeki sporcu ve takımların elde ettiği başarılarla şehre değer kattığını ifade eden Genç, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olacağını söyledi. Genç, "Biz sporu ve sporcuyu seviyoruz. Çünkü spor yapan toplum sağlıklı toplumdur. Amacımız sadece yıldız sporcu yetiştirmek değildir. Amacımız sporu tabana yaymak ve gençliğimizi spor ile buluşturmaktır. Çocuklarımıza spor yapma imkanı hazırlayıp, onların başarılı olması amacıyla çalışmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.

CANİK HER ALANDA İDDİALI

Canik'in sporda, sanatta, kültürde, şehircilikte ve daha pek çok alanda iddialı olduğuna vurgu yapan Genç, "Büyüklerimizden bize miras kalan Ramazan geleneklerini, burada çocuklarımızla birlikte yaşamak ve onların sofralarımıza bereket katmaları çok önemli. Canik'te Ramazan ayı, düzenlediğimiz maneviyatına uygun programlarla, çocuklarımıza özel etkinliklerle değerlerimizi hatırlatan bir bilinçle yaşanıyor. Tek ve ortak bir hedefimiz var; o da çocuklarımızın ahlaklı, düzgün, dürüst ve değerlerimizin bilincinde yetişmesidir" diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN