Siyaset
Giriş Tarihi : 27-05-2015 16:00   Güncelleme : 27-05-2015 16:00

Genel seçime doğru

KARABÜK (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "O eski günlere geri dönmemek için yeni anayasayı da tek başına değiştirecek şekilde hep birlikte Ankara'da olma mecburiyetimiz var" dedi

Genel seçime doğru

KARABÜK (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "O eski günlere geri dönmemek için yeni anayasayı da tek başına değiştirecek şekilde hep birlikte Ankara'da olma mecburiyetimiz var" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Safranbolu ilçesini ziyaret eden Yeni, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin sağlık, ulaşım, eğitim ve her alanda Avrupa ülkelerini aştığını söyledi. 

Geçen hafta Kanada'da seçim çalışmalarında bulunduğunu anımsatan Yeni, "Oralar durağan hale gelmiş ama Türkiye'de her taraf şantiye,  hızlı şekilde kalkınmayı sürdürüyoruz. Ülkemizin kalkınması, muhasır medeniyeti yakalamak için çok önemli. 2023'e kadar her yıl ne yapacağımızı belirleyerek, yolumuza devam ediyoruz" diye  konuştu. 

Yeni, Paralel Yapı, KCK ve HDP'nin AK Parti'nin önünü kesmeye çalıştığını ifade ederek, şunları kaydetti: 

"2002 öncesi bir gecede 50 bin bankacının işsiz kaldığını, 22 bankanın battığını, o koalisyon dönemlerindeki rezaletleri tabii ki bizim gençlerimiz bilmiyor. O eski günlere geri dönmemek için yeni anayasayı da tek başına değiştirecek şekilde hep birlikte Ankara'da olma mecburiyetimiz var. Bu, milletimizin hak ettiği bir konumdur. Çünkü İslam ülkeleri, Türk devletleri, Balkanlar ile dünyadaki mazlum ve mağdurların tamamı bizden bunu bekliyor. Bizim dışımızda tek başına iktidar hedefleyen var mı? Yok. Bu demektir ki yine AK Parti milletine hizmet etmeye devam edecek."

adminadmin