Güncel
Giriş Tarihi : 29-09-2015 20:30   Güncelleme : 29-09-2015 20:30

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Salih Cora, "Milletimizin desteğiyle inşallah 1 Kasım'da AK Parti yeniden tek başına iktidar olacaktır" dedi

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Salih Cora, "Milletimizin desteğiyle inşallah 1 Kasım'da AK Parti yeniden tek başına iktidar olacaktır" dedi.

Cora, seçim çalışmaları kapsamında Tonya ilçesinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Cora, burada yaptığı açıklamada, sadece seçim döneminde değil, normal zamanda da sürekli vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Cora, vatandaşlardan aldıkları geri dönüşlerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "İnsanımız ülke siyasetini yakından takip edip lafa değil icraata teveccüh gösteriyor. Bunu gördükçe AK Parti'nin Türkiye için büyük bir şans olduğunu tekrar tekrar idrak ediyoruz. Milletimizin desteğiyle inşallah 1 Kasım'da AK Parti yeniden tek başına iktidar olacaktır" ifadesini kullandı.

Tonya'nın da kendileri için özel bir yer olduğunu vurgulayan Cora, "Tonya'nın bir evladı olarak ilçemize katkı sunmak adına hep çaba içerisinde olduk. Bunu tüm Tonyalılar yakından bilmektedir. Şimdi memleketimize milletvekili olarak hizmet etmek istiyoruz. İnanıyorum ki Tonyalılar bu kardeşlerine, evlatlarına 1 Kasım'da da yine sahip çıkacaklardır. AK Parti'nin 1 Kasım gecesi Tonya'dan açık ara birinci parti çıkacağından şüphemiz yok" diye konuştu.

adminadmin