Siyaset
Giriş Tarihi : 04-06-2015 17:00   Güncelleme : 04-06-2015 17:00

Genel seçimlere doğru

ÇORUM (AA) -  AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, "Hizmetlerimizi herkes takdirle karşılıyor

Genel seçimlere doğru

ÇORUM (AA) -  AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, "Hizmetlerimizi herkes takdirle karşılıyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çorum’da da vatandaşlarımız hizmetlerimizden oldukça memnun. Çok rahat bir şekilde halkımızın ve esnafımızın karşısına başımız dik bir şekilde çıkıyoruz" dedi.

Uslu, seçim çalışmaları nedeniyle Albayrak, Ilıca ve Cemilbey caddelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Esnafla sohbet eden Uslu, vatandaşların AK Parti iktidarının hizmetlerinden memnun olduğunu belirtti.

Demokrasilerde kilidi halkın çözeceğine inandığının altını çizen Uslu, "Ancak istikrar ortamı bozulur, meclis aritmetiği istikrarı bozarsa güvensizlik ve kaos her ihtiyacın önüne geçer. Ben halkın aklına ve vicdanına güveniyorum ve herkesin de halkın iradesine saygılı olması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan hizmetler hakkında bilgiler sunan ve talepleri de dinleyen Uslu, şunları kaydetti:

"Hizmetlerimizi herkes takdirle karşılıyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çorum’da da vatandaşlarımız hizmetlerimizden oldukça memnun. Çok rahat bir şekilde halkımızın ve esnafımızın karşısına başımız dik bir şekilde çıkıyoruz. Ülkenin 100 yıllık sorunlarına çözüm getirdik. Önümüzdeki 4 yıllık dönemimizde başlatılan projelerimizin tamamlanmasıyla Çorum’un bütün beklentilerini tamamlamış olacağız. Yaşam devam ettiği için yeni talepler, yeni istekler gündeme gelecektir. Refah düzeyi arttıkça istekler ve talepler de farklı noktalara ulaşıyor. Halkımız bütün istek ve taleplerini yerine getirebileceğimizden oldukça emin. Vatandaşlarımızın ilgisi, talepleri ve yaklaşımı da bu yönde. Bunu rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz."

 

adminadmin