Güncel
Giriş Tarihi : 14-10-2021 13:20   Güncelleme : 14-10-2021 13:20

Goalball Kadın Milli Takımı Samsun'da Kampa Girdi

Avrupa Goalball Şampiyonası öncesi Samsun'da hazırlık kampına giren Goalball Kadın Milli Takımı'nda hazırlıklar başladı.

Goalball Kadın Milli Takımı Samsun'da Kampa Girdi

2020 Tokyo da düzenlenen Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanarak ülkemize büyük gurur yaşatan Goalballl Kadın Milli Takımımız 1-10 Kasım 2021 tarihleri arasında Samsun'da düzenlenecek olan Avrupa Goalball Şampiyonası için hazırlık kampını Tekkeköy Bahattin Ekinci Spor Salonunda sürdürüyor.

9 Ekim'de Samsun’da toplanan Goalball Kadın Milli Takımı, Milli Takım Antrenörü Gültekin Karasu eşliğinde günde çift antrenman yaparak çalışmalara başladı.

Samsun'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası öncesi milli takım sporcuları ile burada kamp sürecine girdiklerini belirten Başantrenör Gültekin Karasu, 'çalışmalarımıza ara vermeden sürdürüyoruz. 2016 Brezilya ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda kadınlarda şampiyon bir ülkeyiz.

İnşallah Samsun'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasını da altın madalya ile taçlandıracağız. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'na teşekkür ediyorum' dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN