Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-03-2021 06:05   Güncelleme : 31-03-2021 06:05

Gülsan Sanayi Esnafı Fuat Köktaş'a Teşekkür Etti!

Gülsan Sanayi Sitesi'nde yüzler gülüyor. Sanayi esnafı açtığı teşekkür pankartı ile AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a verdiği destek ve emekler için teşekkür etti.

Gülsan Sanayi Esnafı Fuat Köktaş'a Teşekkür Etti!

TOKİ tarafından Samsun'un Toybelen Mahallesinde yapılan sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnaflara fiyat ve peşinat indirimi ile birlikte vade uzatması, kura ile belirlenmesi gibi alternatiflerin genişletilmesi yüzleri güldürdü.

 

İMKANLAR GENİŞLETİLDİ

Yapılan çalışma ile birlikte Toybelen Mahallesindeki sanayi sitesinde işyerlerinin tahsisi kura ile belirlenecek. Son başvuru tarihi de uzatıldı. İşyerlerinde indirim yapılırken taksit sayısında da vade arttırıldı. Peşinat ve ara ödeme azaldı. Alınan bu kararlar Gülsan Sanayi Sitesi esnafları tarafından da sevinçle karşılandı.

 

DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Gülsan'ımıza yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız pankartı açarak Milletvekili Köktaş'a teşekkür eden Gülsan Sanayi Sitesi Esnafı, "Gülsan Sanayi esnafının her zaman yanında olan Fuat Köktaş önce Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile özel görüşmüş daha sonra, Milletvekili Fuat Köktaş ile TOKİ başkanı Ömer Bulut, Madeni sanatkarlar Oda Başkan ve Üyeleri, Gülsan Sanayi Esnaf Dernek Başkanı ve üyeleri ile Ankara da TOKİ toplantı salonunda yaklaşık 4 saatlik toplantı gerçekleştirmiştir.

Toplantıda peşinat miktar ve süresi, ödeme vadeleri, metrekare fiyatları görüşülerek talepler, Çevre ve Şehircilik Bakanına iletilmiştir. Gülsan esnafı şunu iyi biliyor bu işin bu duruma gelmesinde Fuat Köktaş Vekilimizin  çok emeği var. Onun attığı adımlar bizim bu kazanımlarımıza vesile olmuştur.  Kendilerine Esnafımıza verdiği desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dediler.

Recep YAZGANRecep YAZGAN