Genel
Giriş Tarihi : 04-02-2019 14:06   Güncelleme : 04-02-2019 14:10

H100 Aşısı Nasıl Yapılır

H100 aşısının son zamanlarda dermatoloji alanında aynı zamanda gençlik serumu diye de adlandırıldığı olur.

 H100 Aşısı Nasıl Yapılır

H100 aşısı insanın cildine uygulamadan önce cilt temizlenir. Bu temizleme işlemi için anestezi ürünler kremler şeklinde kullanılır. Aşının uygulama yapılmasında çok küçük çapta iğneler kullanıldığı için aşı yaptıran kişi çok fazla ağrı ya da acı hissetmez. Ağrı ve acı hissetmediği için bu işlemi yaptıranlar içim işlem konforlu bir işlemdir.

H100 aşısının son zamanlarda dermatoloji alanında aynı zamanda gençlik serumu diye de adlandırıldığı olur. İçerisinde çok fazla miktarda zengin mineralleri içeren bu serumla hedef ciltte uygulanan bölgede nem oranını artırarak kırışıklıkları gidermek ve ciltte belli bir kaliteyi elde etmektir. Elastikiyetin sağlanması çok önemlidir.

Uygulanacak seans sayıları ve seans arasındaki boşluklar kişilerin yaşlarına ve bölge kırışıklıklarına göre değişiklik gösterir. H100 aşısı sonrası çok ağır bir durumla kişi karşı karşıya kalmaz. Hatta kişi çok kısa bir süre sonra sosyal hayatına kaldığı yerden devam edebilecektir. İşlem öncesi çok fazla hazırlıkların yapıldığı işlem de değildir. İlk uygulama ve son seans sonrası belli periyodik aralıklarla tekrarı gerekebilir. Özellikle yapılan işlemin kalıcı olması isteniyorsa tekrar seansları ve kontrolleri gözden kaçırmamak gerekir.

İşlem minik minik enjeksiyonlar ile uygulanır. Bu iğneler cilt altına girmeye uygun çaplara sahiptir. Büyük bir cerrahi kesi ya da açık bir yara yoktur. Bu durum enfeksiyon oluşmaması için bir artıdır. Küçük iğnelerin giriş yerlerinde oluşabilecek hafif ağrılar ve acılar kısa sürelidir. İşlem sonrasında işlemin yapıldığı ilk gün için su ile bölgenin teması olmaması gerekir. Yapılan bu küçük işlem deride oldukça hızlı bir etki bırakır.

Bu işlem sonrasında kişi hem iş hayatına hem özel yaşantısına rahatlıkla dönebilir. İşlem sonrası hızlı toparlanma yaşanan bir süreçtir. Dermatoliji kliniklerinde son zamanlarda oldukça yaygın şekilde yapılması ve uygulanması kolay olan bir estetik ve medikal işlemdir.
Bu işlem için bir uzman görüşüne başvurmakta fayda vardır.

H100 Aşısı Kullananlar


H100 aşısını kullananlar ve kullanmak isteyenler ortak hedefi bebek gibi bir cilde sahip olmak istemeleridir. Kırışıklıklarının giderilmesi hücrelerinin yeni kalmasını ve oluşan deformitelerin
kısa sürede giderilmesi talep edilen durumdur.

 

H100 aşısı kullananlar belli seans sayısına uyum göstermek durumundadır. Eğer kalıcı etkileri görmek ve sonuçların kalıcı olmasını yaşamak isterlerse tekrar edilen koruyucu seansları unutmamaları gerekir.

Özellikle cildinde kuruluk yaşayanların sonucunu olumlu gördükleri bu yöntem ciltlerine parlaklık ve nemlilik katacaktır. Cilt kuruluğu yaşayanlar çok iyi bilirler ki nemlendirici kremleri çok fazla kullanmalarda aldıkları cevap minimaldir. Nemlendirmeyi hyalüronik
asit ile üst seviyede yaşayan kişi yapılan işlem sonrası nemlenmiş cildin farklılığını yaşamaktadır.

Seansların sonrasında etkileri görülmeye başlayan H100 aşısının etkilerinin sona ermesi zaman alır. İşlemin uygulandığı bölgedeki hacim veren etkisi 6 ile 8 ay arası sürerken ciltteki nemlendirme hidrasyon ve elastikiyeti artırma desteği daha uzun 12 ay gibi bir süre etki eder. Etkilerin uzunluğu tekrar edilen seanslara bağlıdır.

H100 Aşısı


Bu aşı kişinin kendisinin karar vereceği bazı bölgeler için uygulanabilir. Özellikle gıdı bölgesi, yüz ve alın çevresi boyun ve dekolte bölgesi sıklıkla yapılması talep edilen bölgelerdir.

 

H100 aşısının tamamen seanslarının bitmesi ile birlikte 3 ay gibi süreyle etkisinin tamamı ortaya çıkmış olur. İleriki yaşlar da olanlar için mutlaka seans tekrarı periyodik olarak tekrarlanması gerekir. Etkilerinin gözle görülebilir ve uzun süre kalıcı olabilir durumu için tekrar edilen seanslar önemlidir.

20 yaş ve üzeri için tüm çeşit cilt tiplerine uygundur. Özellikle kuru cilt tiplerine oldukça uygun olur. Çünkü içerisinde bulunan asit ve mineraller nem dengesini bulmak ve bu dengeyi korumak içindir.

İşlemin başlaması ve bitmesi toplamda 1 saat sürer. İşlem öncesinde herhangi bir büyük çapta bir hazırlık gerekmez ve sonrası için de ağır bakım gerektiren bir durum gerçekleşmez. Kısa süre sonra kişi cildindeki parlama ve değişimin farkına varır. Kişi nem dengesini kazanmış ve kolejen yapıyı tutturmuş bir cilde sahip olduğunu işlem sonrası ilerleyen günlerde fark etmeye başlayacaktır. Yüz bölgesine uygulanan aşı yüzün tamamını olumlu etkileyecek şekildedir.

Yüz bölgesi özellikle daha sık olarak göz çevresi kırışıklıklar için ve alın için uygulanır. Dudak çevresi kırışıklıklar için de uygun olduğu bilinir.

H100 Aşısı ile beraber Hydrafacial İstanbul uygulaması da yaptırılabilir.

Detaylı Bilgi için Tıklayın

adminadmin