Sağlık
Giriş Tarihi : 17-09-2022 15:09   Güncelleme : 17-09-2022 15:09

Hastane Çalışanlarından Dünya Temizlik Günü’nde Anlamlı Etkinlik

VM Medical Park Samsun ve Liv Hospital Samsun çalışanları, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü çerçevesinde “Let’s Do It” iş birliği içerisinde kıyı temizliği yaptı.

Hastane Çalışanlarından Dünya Temizlik Günü’nde Anlamlı Etkinlik

Tüm dünyada bir temizlik hareketi olarak başlatılan 21 Eylül Dünya Temizlik Günü sosyal sorumluluk projesinde Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastaneleri her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini aldı.

“Temiz Samsun, Temiz Türkiye, Temiz Dünya” parolasıyla 2018’de başlatılan çevre hareketini gerçekleştiren Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastaneleri bu yıl da anlamlı proje için seferber oldu. Liv Hospital ve VM Samsun Hastaneleri çalışanları Samsun Büyükşehir Belediyesi, Impact 2030, Koroplast, Beybi, Lesaffre, Toplum Gönüllüleri Vakfı, İğne Deliği Vakfı, Gençlik Spor Bakanlığı, Mfet, Siyamder’in de katılım sağladığı etkinlikte herkes yaşanılabilir bir dünya için el ele vererek çevre temizliği yaptı. Bir araya gelen çevre bilinci yüksek markaların gönüllüleri, Körfez’den başlayarak İncesu çevresini temizledi. Toplanan çöpler, daha sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi geri dönüşüm araçlarına teslim edildi.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN