Siyaset
Giriş Tarihi : 31-03-2021 07:33   Güncelleme : 31-03-2021 07:37

HDP CHP’ye İltihak Edecek!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis grup toplantısında HDP'nin CHP'ye iltihak hazırlığında olduğunu iddia ederek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "HDP'ye dokundurmam, HDP'nin yanlışı olursa söyleriz" dediğini hatırlattı.

HDP CHP’ye İltihak Edecek!

Bahçeli grup konuşmasına şöyle devam etti;

"Kılıçdaroğlu, anlaşılan HDP'yle süren yasak ve kanun dışı ilişkiyi resmileştirme arzusundadır. Yeni isim olarak da 'Cumhuriyet Halk ve Halkın Partisi'ni tercih etmesi hiç kimseyi şaşırtmamalıdır. Kılıçdaroğlu'nun kollarını açarak HDP'nin önünde zırh olması hiçbir gerçeği değiştirmeyecek, işleyen hukuki süreci durdurmaya kafi gelmeyecektir. Biz, 'PKK eşittir HDP' diyorduk, meğer kanlı denkleme CHP de bodoslama girmiştir.

 

Kılıçdaroğlu'nun 'HDP'nin yanlışı olursa söyleriz' ifadesi, tam bir hezeyan, tam bir aymazlık, tam bir sefillik örneğidir. Sayın Kılıçdaroğlu, HDP'nin ihanet ve yanlışlarını herkes gördü de bir tek sen mi görmedin? Yazık sana, yuh olsun senin zihniyetine. Dokundurmam dediğin HDP, kuklası olduğu PKK'yla vatanımıza dokundu, evlatlarımıza dokundu, huzurumuza dokundu, milli birlik ve beraberliğimize dokundu. Haberin oldu mu? Bundan dolayı vicdanın sızladı mı? 'Dokundurmam' diyorsan, ihanete ortaksın demektir. Dökülen kanlarda, alınan canlarda payın var demektir ve sorulacak hesap da Allah şahittir, namusumuza emanettir."

Recep YAZGANRecep YAZGAN