Siyaset
Giriş Tarihi : 30-11-2022 13:47   Güncelleme : 30-11-2022 13:47

Hedeflerimiz Büyük, Yolumuz Uzun!

​ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın zamanda gerçekleştireceği Samsun ziyareti öncesi İlkadım ilçesi olarak yapılacak planlamaların ve teşkilat çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıya mahalle başkanları, kadın kolları yönetimleri, gençlik kolları yönetimleri, meclis üyeleri ve ana kademe yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

Hedeflerimiz Büyük, Yolumuz Uzun!

 

AK Parti İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, konuşmasında İlkadım ilçesinin 61 mahallesinde 3611 sokak ve caddesinde basmadık yer bırakmadıklarını; 44 binden fazla üyenin tamamına ve seçmenlere ulaşmak adına ekipler halinde hane hane planlı bir şekilde çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti.

DAVASI OLAN BİR TEŞKİLATIZ

Siyasetin gönüllülük işi olduğunu aktaran Erbin, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çok yakın zamanda Samsun’umuzu ziyaret edecektir. Büyük gün beklenen gün yaklaşmaktadır. Büyük bir coşku ve heyecan ile liderimizi karşılamayı bekliyoruz. AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı olarak heyecanımız büyük. Cumhurbaşkanımızı Samsun’a ve Ilkadım’a yakışır biçimde karşılayıp büyük bir coşku ile uğurlamayı düşünüyoruz. Bunun için de çalışmalarımız devam etmektedir. Biz bir davayız, teşkilatız. AK Partili olmak, bu ülkenin ve milletin medeniyet davasının bayraktarlığına talip olmak anlamındadır. Bu çalışmalarda görev yapan arkadaşlarımızın tamamı, bu büyük kervanın başarısı için bir nefer gibi çalışabilme erdemini göstermektedir." ifadelerini kullandı.

İlkadım teşkilatı olarak "Teşkilat Sokakta" sloganıyla herkese ulaşmaya çalıştıklarına işaret eden Erbin, şunları kaydetti:

"61 mahallemizin 3611 cadde ve sokağın tamamında bulunan üyelerimizi, hatta seçmenleri ziyaret ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletiyor her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. AK Parti milletimizin gönlüne talip bir partidir. Bunu da biz teşkilat mensuplarının eli ile yapmaktadır. 2023'e doğru giderken Türkiye Yüzyılı diyerek, büyük bir müktesebatla, büyük bir kervanla, büyük bir mirasla, büyük bir vizyonla milletimizin karşısına çıkıyoruz. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun."

Recep YAZGANRecep YAZGAN