Eğitim
Giriş Tarihi : 10-07-2021 11:36   Güncelleme : 10-07-2021 11:36

Her Şey Evlatlarımız İçin!

Örgün eğitimle birlikte hafızlık yapan İlkadım Emine Ahmet Yeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi proje imam hatip ortaokulu öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığının telafi de bende varım projesi kapsamında İlkadım ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile üstü açık otobüslerle Samsun şehir turu, bandırma vapuru ve panorama müzesi gezisi ardından samsunum 1 gemisi ile deniz turuna katıldılar.

Her Şey Evlatlarımız İçin!

Okul Müdürü Zahit Köseoğlu, yaklaşık 3 yıl önce başlayan örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi meyvelerini vermeye devam ediyor 20 öğrenci ile başlayan eğitim öğretim süreci sonunda 15 öğrenci hafızlığını tamamlanmış ve hafızlık tespit sınavında başarılı olmuşlardır. Diğer öğrencileriz ise hafızlıklarını tamamlamak üzereler. Öte yandan ara sınıflarda devam eden ve yeni başlayan öğrencilerimizle ilgili süreç sağlıklı bir şekilde sürdürülmektedir.

Hafızlık hazırlık eğitimindeki ve salgından olumsuz etkilenen öğrencilerimizin motivasyonunu artırmaya yönelik bu çalışmaya katkılarından dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımıza, emeği geçen tüm belediye çalışanlarına, İl, İlçe milli eğitim müdürlüğümüze ve İl, İlçe müftülüğümüze teşekkür ediyoruz, dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN