Türkiye
Giriş Tarihi : 25-05-2021 11:47   Güncelleme : 25-05-2021 11:47

Herkesi Uyarıyorum Hedef Türkiye’dir!

Organize suç örgütü tartışmaları ile ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye’dir, son yurdumuzdur. Amaç Türkiye’yi uluslararası camiada lekelemektir" dedi.

Herkesi Uyarıyorum Hedef Türkiye’dir!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bugüne kadar akıntıya kapılıp, onun bunun dolduruşuna gelerek siyaset yapmadık" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

- Fiile odaklanıp faile sırt çeviremeyiz. Her zaman büyük resme odaklanmalıyız. Maşayı değil, tutan ve tutturan elleri görebilmeliyiz.

- Bugüne kadar akıntıya kapılıp, onun bunun dolduruşuna gelerek siyaset yapmadık. Bundan sonra da yapmamızı kimse beklememelidir. Dibi görünmeyeden sudan su içmedik, hele hele korkuya hiç rehin düşmedik. Samanlıkta olmayan iğneyi arayanlarla, lafla peynir gemisi yürütme gayretindeki şaşkınları ciddiye almadan onları ipin üzerinde yürüyen cambazlarla baş başa bıraktık. Karanlık operasyonların hedefi haline getirmek için uğraşanlara, zemin yoklayanlara taviz veremeyiz. Göz yumamayız.

- Açık seçik görüyoruz ki Türkiye'nin çevresindeki sisli ve sinsi kuşatma sertleşmektedir. Emel sahipleri kartlarını açık oynamaktadır.

- Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiyemizdir. Hedef milli birlik ve huzur ortamımızdır. Kale duvarlarımızı yıkmak maksadıysa sinerjisini ve sistemsel enerjisini Türkiye düşmanlarından alan bir tezgah kurulmuştur.

Recep YAZGANRecep YAZGAN