Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-06-2020 13:58   Güncelleme : 12-06-2020 14:04

İlkadım Belediyesi İle Kavak Belediyesi Arasında Becayiş Kadro!

İYİ Partili İlkadım Belediyesi’nden AK Partili Kavak Belediyesi’ne becayiş yoluyla memur transferi tartışmalara sebep oldu.

İlkadım Belediyesi İle Kavak Belediyesi Arasında Becayiş Kadro!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP’den İYİ Parti’ye geçen İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş’ın ilk işi müdürlük kadroları bulunan 13 müdürün kadrosunu elinden almak olmuştu.

Ak Parti döneminde kadro hakkı elde eden 13 müdüre mobbing uygulayarak çalışamaz hale getiren İYİ Partili İlkadım Belediyesi’nin Başkanı Necattin Demirtaş, şimdi de AK Parti Kavak Belediyesi ile mikro milliyetçilik kontenjanından becayiş kadro uygulamasıyla gündeme geldi. 

Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı saflarında sert ve atışmalar yaşanan seçimlerde İYİ Parti’den İlkadım Belediye Başkanı olan Demirtaş, Kavaklı nüfusunu kullanarak Kavak belediyesine memur transfer etti.

İYİ Parti’li İlkadım Belediyesi döneminde Temizlik İşleri Müdürlüğüne vekaleten göreve getirilen R. A’nın Kavak Belediyesi’ne geçmesi Kavak’ta da huzursuzluk oluşturdu.

R.A’nın AK Partili Kavak Belediyesi’nde kadro aldıktan sonra yeniden İYİ Partili İlkadım Belediyesine, bu sefer müdür olarak geçmesi bekleniyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN